Bildirim
Ceza Ve Sagopa Kajmer?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Satış var. Ceza tarafından. -
quote:
Orjinalden alıntı: WILLIAMs
Satış var. Ceza tarafından.
detaylar? -
Yaw aslında savaş mavaş yoq ama saolsun bizim gençlik hemen herşeyi bölmeye çalışıo CeZa dio benm kimseyle bir küslüğüm yoq ama bizim gençlik hemen bişi çıksada biz konuşsak die milleti birbirine düşürüo -
quote:
Orjinalden alıntı: Spartacus_SS
Yaw aslında savaş mavaş yoq ama saolsun bizim gençlik hemen herşeyi bölmeye çalışıo CeZa dio benm kimseyle bir küslüğüm yoq ama bizim gençlik hemen bişi çıksada biz konuşsak die milleti birbirine düşürüo
KüsLük Yok ama ßirbirLerine diss atıyolar ve küfür ediyolar
Fuatta Cezaya düşman şimdi -
quote:
Yaw aslında savaş mavaş yoq ama saolsun bizim gençlik hemen herşeyi bölmeye çalışıo CeZa dio benm kimseyle bir küslüğüm yoq ama bizim gençlik hemen bişi çıksada biz konuşsak die milleti birbirine düşürüo
küslüğü yok ondan ana avrat kayıo sahnede -
Al birini vur ötekine! Daha âlâ "CEZA" mı olur bu hiperaktif korkuluklara! -
Ohooooo 2004-2005 senesinde kaldı onlar -
quote:
Orjinalden alıntı: K1rKLee
quote:
Fuatta Cezaya düşman şimdi
hadi bea o ne zmn düşman oldu
-
quote:
Orjinalden alıntı: gizem_06
sagopa nın kır kalbimi ver elime şarkısında süper sözler var ceza ya ve sahtiyana dinlemenizi tavsiye ediyorum şiddetle
Sen de gaz verme artık kimsenin kimseye dissi yok
Olympos ve Sefalet hariç tabii -
Arkadaşlar biz yeni gençlik olarak netten bir anket veya başka bişi başlatarak tüm rapçileri bir mikrofonda toplayabilriz
CeZa-FuaT-SaGoPa KaRdEştiR AyRIm YaPaN KaLLeşTİR!!!
Bu söz CeZa-FuaT-SaGoPa tarafından söylenmiştir... -
Gizem_06 arkadaşımızın yaptığı gibi yapmayalım lütfen!!!
Gerçekten böle yapanları kınıorum zaten bu kişiler bazı kişilerin kışkırtması yada medya tarafından yapılmıştır... -
Ha bu arada
Msn:spartacus_SS@hotmail.com -
quote:
Orjinalden alıntı: mertyucel1905
quote:
quote:
LoL
-
BEN NE SORDUM SİZ NERELERE GİTMİŞSİNİZ!
ben bunların arasında ne olduda kavga ettiler diye sordum herkez kestirip atmış.cevap lütfen bulamadım hala. -
quote:
Orjinalden alıntı: the_virtue
BEN NE SORDUM SİZ NERELERE GİTMİŞSİNİZ!
ben bunların arasında ne olduda kavga ettiler diye sordum herkez kestirip atmış.cevap lütfen bulamadım hala.
Ceza ünlü olma hevesiyle fuchs olsun sagopa olsun (zaten zamanında bunlar tek çatı altındaydı) alayını sattı.
Fuat ile ceza arasında da fuat cezanın yanında durdu durdu ceza buna bandrollü albüm çıkarttı sonra bu cezaya tekmeyi vurdu. -
quote:
Orjinalden alıntı: the_virtue
Ben youtube de biraz gezindim.gördümki ceza nın sagopaya dissi , sagopanında ceza ya dissi var.ama bunlar birlikte söyledikleri şarkılarda var? anlamadım bu işi.ne olduda bunlar bi arada düşman olmuş.düşman olmalarının sebebi nedir?
sana en guzel cvp reklam kokan hareketler bunlarnasıl t-rap dinleyenlerin dikkatini cekicekler.o onu sover o onu bilmem napar.rap kufur degildir arkadaslar ne zamn anlıcaksınız t-rap diye bisiy olmadıgını.tartisma cıkmasını istemiyorum bunlar benim sahsi goruslerim.hepinize saygim var arkadaslar.kalın saglıcakla iyi forumlar.
-
quote:
Orjinalden alıntı: mertyucel1905
quote:
quote:
Fuat Yarıda Söndür die ßi şarkısı war onu dinLe anLarsın
-
Peki neden Kır Kalbini Ver Elime yi söledin(bide şiddetle)
Bişi yaptın demiyoruz zaten bazı kişiler var onları birbirine kışkırtmaya çalışan (medya) -
Evet arkadaşlar tekrarlıyorum
Neden RaP çileri birleştirmek için bir anket yapmıoruz??????
Benzer içerikler
- ya ana ya ana türkçe versiyonu
- mezuniyet müzik listesi
- spotify gizli oturum nedir
- 90 ve 2000' lerin yabancı şarkıları
- boş plak doldurma
- spotify hifi
- youtube mp3 indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X