Bildirim
Ceza puanları ödülüm nerde.
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
UP.
Zaten hapishane de 10 yıl yatarsan araba 20 yıl yatarsan ev veriyolar. -
4 . ceza puanımı aldım bikaç saat önce deminde pizzayı adresime gönderdiler -
arkadaşlar aldığım ceza puanlarını hangi konular sebebiyle aldığımı nerden öğrenebilirim? bir konu yüzünden 2 ceza puanı alabilir miyim? -
quote:
Orjinalden alıntı: feath
arkadaşlar aldığım ceza puanlarını hangi konular sebebiyle aldığımı nerden öğrenebilirim? bir konu yüzünden 2 ceza puanı alabilir miyim?
Alırsın
avatarının altındaki kutucuklara uyarı puanları yani onlara tıkla.Çok tıkladım biğliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X