Şimdi Ara

Ceza almadan disconnect yapma yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5-6 aydır oynuyorum oyunu ve 7 tane abandon var şu an. Oyunun ortasında çıkıp kimsenin oyununu bozmak istemem. Fakat bazen öyle durumlar oluyor ki çıkmak zorunda kalıyor insan, ceza almak da istemiyorum. Bu sistemi bypass etme yolu var mı? Yani dc leyip oyundan çıkacam fakat ceza almayacağım..siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

• Sanırım şöyle bir şey var. daha pick ekranında takımın kötü picklediyse direk dc atanlar var sanırım ban yemiyorsun.
  • ben 2.yorumu deneyecem burdan yazarım sonucu one last goodbye deneyecekti ama bizi ekti
  • kazanılmayacağı %10000 se base e gidip afk oluyorum. 4 dakikayı geçmeyecek şekilde. Eğer 4 dakikayı geçecekse gidip xp felan kazanıyorumki ceza almayayım.

Ayrıca takıma rica ediyorum hep birlikte FF çekiyoruz. Hiç savunma yapmada hemen kazanıyor karşı takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

kazanılmayacağı %10000 se base e gidip afk oluyorum. 4 dakikayı geçmeyecek şekilde. Eğer 4 dakikayı geçecekse gidip xp felan kazanıyorumki ceza almayayım.

Ayrıca takıma rica ediyorum hep birlikte FF çekiyoruz. Hiç savunma yapmada hemen kazanıyor karşı takım.

peki afk kalsam, cezası falan var mı? Yani afk olduğunu anlayınca 4-5 dk sonra dc falan yiyor musun? Çünkü bazen önemli bi işim çıkıyor, dc de yapamıyorum 1 gün ceza vermesinler diye. öyle zamanlarda afk olup gitsem sorun olur mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reykjavik

quote:

kazanılmayacağı %10000 se base e gidip afk oluyorum. 4 dakikayı geçmeyecek şekilde. Eğer 4 dakikayı geçecekse gidip xp felan kazanıyorumki ceza almayayım.

peki afk kalsam, cezası falan var mı? Yani afk olduğunu anlayınca 4-5 dk sonra dc falan yiyor musun? Çünkü bazen önemli bi işim çıkıyor, dc de yapamıyorum 1 gün ceza vermesinler diye. öyle zamanlarda afk olup gitsem sorun olur mu??

5 dakıka afk olduğu zaman oyundan atmıyor ama oyunda yazı çıkıyor " ... isimli kişi oyunu erkenden terk etti. bu oyundan güvenli şekilde çıkılabilir" diye sanırım ceza yıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Reykjavik

quote:

afk olursan oyundan çıkmış gibi aynı cezayı alırsın lpq düşersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 Kişiyseniz hep birlikte oyunu kapatırsanız abandon yemeden rakip direk kazanıyor oyunu Ancientiniz yıkılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

ben 2.yorumu deneyecem burdan yazarım sonucu one last goodbye deneyecekti ama bizi ekti

Ekmek değil hocam 10 gün ceza vardı 4 e indir hatta 3 oldu şimdi bi sıfırlansın denicem
  • cok erken leave atarsaniz oyun istatistiklere kaydedilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminmisiniz Çok erken çıkıncada ban yiyoruz diye biliyorum ben hocam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.