Şimdi Ara

CEYMS HETFİYILD'IN İMZASINI ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bugün dubai deki 500 katlı villamda otururken aklıma birden james in imzasını almak geldi ve cebimden jetpack imi çıkarıp yollara düştüm. iphone24 ümdeki konser bilgilerine bakarak metallica nın şu anda londra da konser verdiğini öğrendim ve son sürat hedefime uçmaya başladım ama bu sırada bana doğru gelen güdümlü bi füzeyle yere düştüm ve japonlar tarafından kaçırıldım japonlar benim jetpackime el koydular ve beni zindanlarına koydular ama ben saatimdeki lazerim sayesinde parmaklıklardan kaçtım ve samurai kılıçlarını kullanarak çekikleri bir bir indirdim ve jetpackimin konulduğu sandıklara doğru ilerledim ama bunlara ulaşmak kolay olmayacaktı çünkü yoshimitsu denen usta bi savaşçı sandıkları korumakla görevliydi ve ben bunu tek başına yapamıyacağımı anladığım anda cebimden acil durum düğmesine bastım ve bi anda gökten bi helikopter sesi yükseldi ve çatı havaya uçtu gelen kişi 102 yaşındaki ihtiyar korumamdı siyah takım elbisenin içinden balgam püskürtücü v2000 silahını çıkarttı ve bana geri çekil evlat dedi. sonra üzerimize doğru koşmaya başlayan yoshimitsuya doğru balgamlarını atmaya başladı ama bunlar sıradan bi balgam değildi bunların içinde korumamın özel geliştirdği asitler vardı ve yoshimitsunun zırhını delip geçti ve eriyip kül oldu yoshimitsu. ihtiyar bana döndü ve onun canına okuduk dostum dedi ama tam arkamızdan intikam almak isteyen japonlar geldi ve bi tanesi öne çıkıp KUTSAL ZİNDANLARIN EFENDİLERİ YARDIMIMIZA KOŞUN dedi ve bi anda yer sallanmaya başladı zeminlerden ellerinde kırbaçlarıyla zebaniler gelmeye başladı ihtiyar bana döndü ve dedi ki lanet olsun dostum sen kaç git ben bunların icabına bakarım! ben jetpackimle uzaklaşırken ihtiyar zebani sürülerine balgam püskürtmekle meşguldü tabiki zebanileri alt edemedi ve zindanlara kapatıldı ama ben kurtulmuştum ve artık konsere yetişebileceğimi düşünüyordum ama çok geçti artık zindanlarda çok uzun süre kaldığımdan konser bitmişti ama imzayı almak için konser olmasına gerek yoktu hemen iphonumdan james yerini tespit ettim ve şu an japonya da olduğu öğrendim! meğersem konseri zebaniler basmış ve geriye sadece james kurtulabilmişti ve o da tabiki zindandaydı! çok fazla uzaklaşmadığımdan direk geriye döndüm ve japonların üstünden geçerek zindanlara ulaştım bir iki zebani beni kelepçelemeye çalıştı ama üzerlerinden hızlı geçerek atlattım ve james i gördüm benim korumamla aynı hücreye koymuşlardı ve saatimdeki lazerlere hücrenin demirlerini erttim ama bu sırada korumama hızla saldıran zebaniye çelme taktım ve james in üzerinde düştü james artık ölmüştü ama hala imzasını alabilirdim! james in sağ elini saatimle kestim ve ceketinden kalemini alarak lux kağıdıma imzasını yazdım, böylece james in elinden imzayı almış oldum, sonra korumamla kung fu yaparak zebanileri teker teker patakladık ve geri dönen helikoptere doğru jetpackle çıkarak kurtulduk bu da böyle bi anım işte

• özet varmış başında sağol
    beyler bugün dubai

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.