Şimdi Ara

ceyhun hocadan mükemmel bir ticari fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kilit taşını kitaplaştıracakmış. kitabıda şubatta belki çıkarırım belki çıkarmam diyor. kitap yüzünden pdf de çıkarmayacakmış. şubata kadar pc den çözün üçgenleri Türkler olarak plansız yapmaya bayılıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 30 Aralık 2017; 19:42:53 >

• Youtubede metinhocam gibi müthiş bir adam varken neden karşınızda soru çözen adamları izliyorsunuz? Tüm hocalar geometri çözerken evet şunu birleştirelim şunu indirelim diyor ama niye? Tamam onu indirsek bizde yapacağız soruyu ama ne gördünde o diki çektin veya köşegenleri birleştirdin? Youtubede metinhocanın videolarını 100-200 kisi anca izliyor adam 10 milyon tane formülün olduğu yamuk konusunda bile 2-3 formül öğretip diğer soruları benzerlikten vb nasıl yapacağını göstermiş. Metinhocam fanboyu olarak sizleride davet ediyorum , neyin neden olduğunu öğrenmenin tadına varın.
  • Youtubede metinhocam gibi müthiş bir adam varken neden karşınızda soru çözen adamları izliyorsunuz? Tüm hocalar geometri çözerken evet şunu birleştirelim şunu indirelim diyor ama niye? Tamam onu indirsek bizde yapacağız soruyu ama ne gördünde o diki çektin veya köşegenleri birleştirdin? Youtubede metinhocanın videolarını 100-200 kisi anca izliyor adam 10 milyon tane formülün olduğu yamuk konusunda bile 2-3 formül öğretip diğer soruları benzerlikten vb nasıl yapacağını göstermiş. Metinhocam fanboyu olarak sizleride davet ediyorum , neyin neden olduğunu öğrenmenin tadına varın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Youtubede metinhocam gibi müthiş bir adam varken neden karşınızda soru çözen adamları izliyorsunuz? Tüm hocalar geometri çözerken evet şunu birleştirelim şunu indirelim diyor ama niye? Tamam onu indirsek bizde yapacağız soruyu ama ne gördünde o diki çektin veya köşegenleri birleştirdin? Youtubede metinhocanın videolarını 100-200 kisi anca izliyor adam 10 milyon tane formülün olduğu yamuk konusunda bile 2-3 formül öğretip diğer soruları benzerlikten vb nasıl yapacağını göstermiş. Metinhocam fanboyu olarak sizleride davet ediyorum , neyin neden olduğunu öğrenmenin tadına varın.

Hocam metinhocam'dan dinledikten sonra ne çözüyorsun? Elimde bir sürü kitap var ama ne çözsem bilmiyorum. Aklımda Esen var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Kanal çok iyiymiş çok teşekkürler.
  • Senin konularını görüyordum yardım etmek istedim ama banlıydım 30 gün bir saat önce açıldı banım :D . Metinhocam-Nejdet Kirpi- TekinHoca - FemSimetriLYS-BireyB Gelişim - KarekökLYS olarak bitiryorum konuları tekrar amaçlıda çap fasikülleri var elimde bireyB gelişim çözebilirsin nejdetkirpi ve tekinhocanın pdflerini test amaçlı çözüyorum tekine gerek yok aslında aynı tarz sorular var. Kaynak olarak metinhocam üstüne bireyB gelisim yap
  • Havyarlı Dolma kullanıcısına yanıt
    Ne demek,cok az kisi biliyor videolar eksik bazıları yorum olarak rica edin hocadan gaza getirin videoları beğenin hızlı çeksin :D dairede alan-katlamalı soru cözümleri felan yapacak tüm konular bitince
  • quote:

Senin konularını görüyordum yardım etmek istedim ama banlıydım 30 gün bir saat önce açıldı banım :D . Metinhocam-Nejdet Kirpi- TekinHoca - FemSimetriLYS-BireyB Gelişim - KarekökLYS olarak bitiryorum konuları tekrar amaçlıda çap fasikülleri var elimde bireyB gelişim çözebilirsin nejdetkirpi ve tekinhocanın pdflerini test amaçlı çözüyorum tekine gerek yok aslında aynı tarz sorular var. Kaynak olarak metinhocam üstüne bireyB gelisim yap

Hocam gel beni de çöz ne yaptın ya. Teşekkür ederim. :D Birey B Gelişim için kolay diyorlar ya zaman kaybı falan diyorlar. Ne düşünüyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ösym örnek sorularında çember sorusunu 360/12 yapip çevre açıdan buluyorsun 15 saniyelik bi soru,kare alan sorusu parmağınla kareleri sayıyorsun.Sorular zaten temel düzey olacak ek çizim bile gerektirmeyecek bence bireyB gelişim tam ayarında. Kolay bir kitap değil ayrıca son testlerindeki renkli sorular çok güzel alan soruları felan,seviyeni bilmiyorum ama bireyB gelişim gerçekten geliştirir. Video çözümlü olması da cok iyi tabi
    Tamam hocam.

Hocam bir sorum olacak ben geometriye mpsden çalışıyorum.Bitirince direk karekök s.b dan devam ediyim mi yoksa önce birey b mi çözeyim ?
  • quote:

Ösym örnek sorularında çember sorusunu 360/12 yapip çevre açıdan buluyorsun 15 saniyelik bi soru,kare alan sorusu parmağınla kareleri sayıyorsun.Sorular zaten temel düzey olacak ek çizim bile gerektirmeyecek bence bireyB gelişim tam ayarında. Kolay bir kitap değil ayrıca son testlerindeki renkli sorular çok güzel alan soruları felan,seviyeni bilmiyorum ama bireyB gelişim gerçekten geliştirir. Video çözümlü olması da cok iyi tabi

İlk oturumdakiler yapılır hocam benim derdim ikinci oturumdakiler. :D Seviyemi TYT örnek kitapçığına göre açıklamak istemem ama (çünkü kolay) 2 tanesini yapamamıştım sadece. Esen hakkında ne diyorsun? Konu anlatımlı olan.

• Havyarlı Dolma kullanıcısına yanıt
    Ygs karekök alma bireyB gelisim al zaten mps çözmüşsün mps bitirince bireyB zor gelmez çok ama tekrar edersin
  • Hiç bilmiyorum konu anlatımlı kitaplardan anlamıyorum ben matematik geometri herşeyi video çalışıyorum :D
  • quote:

Hiç bilmiyorum konu anlatımlı kitaplardan anlamıyorum ben matematik geometri herşeyi video çalışıyorum :D

Zaten konu anlatımını MatAkademi'den halledeceğim. Onda da bayağı soru var. Esen'in konu anlatım kısmında ortalama 35 çözümlü soru okuyor. Arkada teste başlamadan önce diye bir kısım oluyor. 4 sütun oluyor o da genelde. Her sütunda 5 soru oluyor ve yazıyor işte alanlarını bulun diye başında. Sonra da 5 tane 12 soruluk test oluyor. En az 120-130 soru oluyor yani. Senin yorumlarına güvenebilirim çünkü sen bayağı ilerlemişsin gibi görünüyor. :D

Ygs karekök değil Lys var hocam onu çözüyordum eksiğim olduğunu fark ettim ve mps ye geçtim.Teşekkür ederim tavsiyen için.
  • Ezber yaptırmıyorsa al hocam incelemediğim için yorum yapmıyorum ama 130 soru yeterli olmayabilir çember daire katı cisimler için bol soru çözmek ve sürekli çözmek gerekir.
    Hocam sanırım TM den giriceksin yoksa bu saydıkların edilesi
    1-)Ben konu anlatım olarak ''Metinhocam'' yeterli buluyorum sence yeterli?
    2-)Günlük standart olarak geo sorusu çözüyormusun?Çözüyorsan kaç soru ve çözdüklerin karmamı oluyor?
  • quote:

Youtubede metinhocam gibi müthiş bir adam varken neden karşınızda soru çözen adamları izliyorsunuz? Tüm hocalar geometri çözerken evet şunu birleştirelim şunu indirelim diyor ama niye? Tamam onu indirsek bizde yapacağız soruyu ama ne gördünde o diki çektin veya köşegenleri birleştirdin? Youtubede metinhocanın videolarını 100-200 kisi anca izliyor adam 10 milyon tane formülün olduğu yamuk konusunda bile 2-3 formül öğretip diğer soruları benzerlikten vb nasıl yapacağını göstermiş. Metinhocam fanboyu olarak sizleride davet ediyorum , neyin neden olduğunu öğrenmenin tadına varın.

Seni bana Allah mı gönderdi, adamsın eyvallah

• La_Muerte kullanıcısına yanıt
    evet tmden gireceğim konu anlatım olarak yeterli ama nejdet kirpiden de öğrendiğim çok şey oluyor ben çizerek çalışıyorum cetvelle vb şekilleri çiziyorum yanlarına anlayacağım dilden yazıyorum önemli yerleri mesela çemberde teğet noktalarını vb kırmızıyla gösterdim defterimde geo defterim var formülleri yöntemleri sorularda uygulayacağım taktikleri oraya not aliyorum günlük 50 civarı geo çözmeye calisiyorum konu anlatımda çözdüğüm sorular dahil tabii 2 saatten civarı süre alıyor bazen geçiyor.
  • quote:

Ne demek,cok az kisi biliyor videolar eksik bazıları yorum olarak rica edin hocadan gaza getirin videoları beğenin hızlı çeksin :D dairede alan-katlamalı soru cözümleri felan yapacak tüm konular bitince

Metin hoca ücretsiz mi? Şoktayım şuanda. Ben ücretli sanıyorum

hocam maşallah bu kadar şeyi nasıl yetiştiriyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.