Hem dili hem de ingilterenin göçmen kaynaması sebebiyle ingiltereye göçmeye karar verdim en kolay yolu evlilik tipsiz bir anadolu delikanlısıyım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çevrenizde İngiliz gacı tavlayabilen var mı?
-
-
icq->Msn zamanları bi tane Belçikalı bi tane Güney Koreli bi tane Perulu bi de ingiliz düşmüştü.Belçikalı en uzun görüştüğüm oldu, güzel kızdı.
ingiliz hem çirkin hem hafif de kilolu (hiç sevmem) olmasına rağmen aşırı özgüvenli davranıyordu, sanki ben onla evlenip ingiltereye yerleşmeye çalışıyormuşum gibi... daha üni okuyordum, ODTÜ okuduğum için de özgüvenliydim yani öyle vatandaşlık peşinde değildim. baktım Belçikalı Perulu uçak bileti arıyor yanına gelmek istiyorum diye bu benden bekliyor aynısını, kestim muhabbeti.
mahalleden bir arkadaş ingiliz kızla evlendi gitti ama kız güzel değildi, arkadaş çok yakışıklı olduğu için kız peşimden ayrılmıyor diyordu ama orada çiftçilik yapıyorlarmış. yani yan gel yat ekmek elden su gölden diye gitmedi. inek pisliği falan temizliyorlar yine.
ingiliz kızlar hepsi böyleyse işin çok zor. burnu havada...
not: ben en yakışıklı fotoğrafımı koymuştum profilime, halen görenler çok yaşıklıymışsın abi der. işin daha da zor olabilir.
-
En sonunda bu yola başvuracağız herhalde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X