Şimdi Ara

ÇEVREMDEKİ HERKES KÖSTEK OLUYOR, YARDIM EDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: QTPoison

Bende hobi olarak anime/manga çiziyorum. Yeteneğin var ama profesyonel seviyeye gelebilmen için daha çok yol katetmen lazım

Ayrıca japonya da aşırı milliyetçilik var yabancı birisini pek sıcak karşılamıyorlar.

Başka biriside bana yabancı insanlarla iyi anlaştıklarını ama toplum kültürüne alışmanın zor olduğunu söylemişti.

Yorum icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabZero-kun -- 24 Aralık 2017; 15:32:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aileni bir haftasonu al bir resim galerisine gotur. Ressamlarla konussunlar tablolari fiyatlarini incelesinler vs. Ressamligin da bir meslek olabilecegini ogrensinler bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Bende hobi olarak anime/manga çiziyorum. Yeteneğin var ama profesyonel seviyeye gelebilmen için daha çok yol katetmen lazım

Ayrıca japonya da aşırı milliyetçilik var yabancı birisini pek sıcak karşılamıyorlar.

Japonyada yaşam tecrübesi edinmiş bir kişinin yazısında, dışardan gelen insanlara sıcak ve sevecen davrandıklarını ama onların kültüre adapte olmamızın zor olduğunu okumustum.

Yorum icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

bu sapıkça şeyleri niye çizer ki bir insan? bence çevrendekiler haklı, kendini sorgulamalısın.

Bir tanesi dışında diğerlerinin sapıkça oldugunu düşünmüyorum. O bir tanede kabul edilebilir bence.

Yinede yorum icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tabZero-kun

quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

quote:

Orijinalden alıntı: tabZero-kun

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

ailenin yanında üniversite okuyarak baştan hata yapmışsın.

ailen baskıcıysa ne diye ailenin yanında okuyorsun ?

Açıkcası bek kendime güvenemedim yapabilirmiyim finansal durumu kontrol edebilirmiyim çekindim açıkcası

Birader Türkiye’de ailenden farklı bir ilde okuyamıyorsun, kendine güvenememenden dolayı sonra Japonya’ya gidicem diyosun.

Zaten çizdiklerinde iyi değiller Hatta orta seviye bile değiller. Sana tavsiyem ilk önce yatay geçiş ile farklı bir şehre geç devamı gelir zaten. En azından kendin olmayı öğrenirsin.

Öncelikle bu tek başına yaşama olayının öle hemen vir anda kazanılacak bise oldugunu pek düşünmüyorum. Bir anda gidipte perişan olmak istemedim benimde aklimda yatay geçişle geçmek var sadece kendime zaman tanımak istiyorum.

İkincisi Manga yada Anime karakter çizimleriyle uğrşan sadece bir arkadaşım var. Ben Türkiye çapında düşünerek söylemiştim. Birgün oralara gidersem bende onların seviyesine gelebileceğimi düşünüyorum.

Yorum için teşekkürler.

tek başına yaşamak düşündüğün kadar zor değil,başarılar.

• ÇEVREMDEKİ HERKES KÖSTEK OLUYOR, YARDIM EDİN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.