Şimdi Ara

cevap yazmadan geçmeyin arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

flash disk takınca "usb yığın depolama aygıtı olarak" görüyor.

usb çıkışlı yazıcı takınca "usb yadırma desteği" olarak aygıt yöneticisinde görüyor.

benim problemim şu ; usb (hp 1022) yazıcı bilgisayara takılıyken yazdırıyor çalışıyor ama aynı anda flash disk(kingston 1gb) takınca flash diski görmüyor.aygıt yöneticisinde usb yığın depolama aygıtı olarak görmesi gerektiği halde bilinmeyen aygıt olarak görüyor.kaldı ki flash diski takınca otomatik olarak tanıyor.daha önceden de çok defa aynı bilgisayarda kullandım.diski aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak görürken yazıcıyı ise usb yığın depolama aygıtı olarak görüyor.

işte dananın kuyruğu burda kopuyor.yazıcı güç düğmesinden kapatıp flash diski takınca görüyor ve explorer de çıkarılabilir disk olarak görüyor.aynı şekilde yazıcıyı kullanabilmek için de flash diskin bilgisayara takılı olmaması gerekiyor.

windows 2000 service pack 4 yüklü.chipset driverları falan yüklü.

sonuç 2 cihazı aynı anda birlikte kullanamıyorum.akıl erdiremedim.problem nedir , cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conan11 -- 16 Ağustos 2006; 20:48:21 >

• Arkadaşım Bunu değiştiremessin çünkü anlaşıldığı kadarıyla çakışma var usbler arasında . makinenin arka bölmesinde başka bir usb girişine takıp dene olmassa bişi öneremem kusura bakma başka hocalar yardım etsin
  • windowsu değiştir artık...

cevap yazmadan geçme dediğin için yazdım yanlış anlama.. aklıma bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekk -- 16 Ağustos 2006; 20:58:18 >
  • kaynaklara baktım ama bir çakışma göremedim.usb dedikleri şey çok garip zaten kaynak kullanımı bile aygıt yöneticisinde görünmüyor.

yani bizim işimiz "usb yazdırma desteğiyle" (veya usb yığın depolama aygıtı) değil mi.aygıt yöneticisinde sağ tıklıyorum özelliklerde çakışma var mı yok mu göstermiyor.kaynaklar diye bir sekme yok.

bir de benim bilgim çakışma olursa her iki donanımı da kullanamazsın.ben yazıcı veya flash diskten sadece birisini kullanabiliyorum aynı anda.
  • windows u değiştiremem.

quote:

Orjinalden alıntı: zekk

windowsu değiştir artık...

cevap yazmadan geçme dediğin için yazdım yanlış anlama.. aklıma bu geldi
  • arkadaşım evt çakışma yoq anlaşılan şuanda inanmassın makinemde 6 usb girişide full ama bunun windowstan kaynaklanan bi sorun olduğunu söleyebilirim.Yinede dediğim gibi sen başka portları dene
  • denedim diğer portları da yok bişey, aynı.
    quote:

Orjinalden alıntı: f.e.a.r

arkadaşım evt çakışma yoq anlaşılan şuanda inanmassın makinemde 6 usb girişide full ama bunun windowstan kaynaklanan bi sorun olduğunu söleyebilirim.Yinede dediğim gibi sen başka portları dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar lütfen bi bakın
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çözüm = çözümsüzlük

mü diyecez yani

albert ajdayn bu formülle bizi döver ha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conan11 -- 16 Ağustos 2006; 21:19:32 >
  • hep boyle değildi herhalde bu alet değil mi..
  • böyleydi zaten kuralı 1.5 ayı geçmedi.
    quote:

Orjinalden alıntı: zekk

hep boyle değildi herhalde bu alet değil mi..
  • flash disk ten başka bişey denedinmi ??
  • kingstonun flash diskini bilgisayarda kullandım.ayrıca hp nin 1022 yazıcısını (usb den bağlanan)kullandım.

quote:

Orjinalden alıntı: crank54

flash disk ten başka bişey denedinmi ??
  • chipset sürücüsünü internetten indirdim , kurdum denedim.değişen bir şey olmadı.
  • Arkadaşlar benzer sorun bende de var. Sorunum şu Hp normal renkli yazıcı F 1480 normal olarak çalışıyor. Sorun yok buraya kadar. Fakat Flash disk takıp çıkarttığımda yazıcı donanımı görmüyor ve yazdıramıyorum yeniden başlatmak zorunda kalıyorum
  • Hatalı başlık.

Lütfen ''TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARINI'' okuyun ve başlığınızı yeniden düzenleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.