Bildirim
Üniversite öğrenim bilginiz bulunmamaktadır.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynı durumdan muzdaripim aynı hata bendede cikti e devletten kayit yaptim nedir bu olay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Manuel olarak girebiliriz ama bi tedirgin oldum.kayıt olduğumu göstermiyor sonuçta.Bu durumu başka yaşayan varsa yazsın lütfen. -
Ben de yaşıyorum yurt başvurusu yapamadım hatta
Ben de bekletiyorum şu an için.Gerçi zaten sistem yine çöktü istesem de yapamıyorum. -
Arkadaşın birisinin hesabında da öyle oldu.
e-devlet üzerinden girdiğinde o sorun oluyor.
Nasıl düzelecek acaba ? Ya da ne yapmamız lazım ? -
Up
ben manuel olarak girdim, başvuru yapıldı gözüküyor. aynı sorunu yaşayanlar da hep manuel olarak girmiş. bir sorun olmaz bence. -
Sağolasın kardeşim ben de öyle yaptım
Manuel giriş derken 😕 Bende aynı sorunu yaşıyorum da @panikyokbengeldim
hocam bilgilerinizin yanlış olduğunu düşünüyorsanız buraya tıklayın gibi bir şey diyordu sanırım. oraya tıklayıp bilgilerini kendin girmelisin -
Ya aynı sorun bende de var. Ve çok tedirginim. Üniversiteye kayıt olmadığımı gosteriyor. Halbuki E-kayıt üzerinden yapmıştım kaydımı. Üniversite öğrenci işleri de açmıyor telefonumu. Ne yapacağımı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield.m -- 17 Ağustos 2016; 18:01:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X