Şimdi Ara

Cevap: ULASIMDA FIRSAT UCAK BİLETİNE NET %40 İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kerim beyden bugün itibariyle bilet satın aldım ve kendisi bana satın aldığım biletin PNR kodunu iletti. Bilet ekonomi sınıfı bir bilet olarak görünmekteydi. Fakat forumdan bazı arkadaşlarımın geç saatte uyarmasıyla bu tip alışverişlerde alıcının daha sonradan bileti iptal edip ücretini iade alabildiğini duydum. O nedenle bir önceki mesajımda referans vermeme rağmen yanlışlık olmaması adına anadolujete tekrar görüştüm. Firma bana bilgiyi verebilecek kişi bileti istediği zaman iptal edebilir değiştirilebilir şeklinde not düşünce biraz daha benim için şüpheli bir pozisyona geldi. Kimseyi suçlamayayım ama Kerim Aykut beyden yaptığım alışverşi 31 Aralık gecesi uçuşu gerçekleştirdiğimde doğruluk kazanmış olacak. Şimdilik referansımı beklemeye aldım. Kerim beyden de net bir dönüş sağlamasını bekliyorum,
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    biletin sınıfı ne arkadaşım ? iç hat mı dış hat mı ?
    iç hat için yazıyorum.

bilet THY bileti ve sınıfı F,P veya W ise promosyon diye geçer, bileti iptal dahi etse fazla birşey alamaz, bu durumda sende savcılığa suç duyursunda bulunursun, adam için attığı taş ürtükküğü kuşa değmez olur.

Fakat bilet yukarıda bahsettiğim sınıfların dışında ise ( ki buna ödül biletlerde dahil) sadece hizmet bedeli kesintili ücretin tamamını iade alır.
    yukarıda yazdıklarım iç hat için.
    dış hat içim yine P,W sınıflar da pek bir şey iade alamaz, fkat diğer sınıfların ücret kuralına bakmadan birşey söylenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Kerim beyden bugün itibariyle bilet satın aldım ve kendisi bana satın aldığım biletin PNR kodunu iletti. Bilet ekonomi sınıfı bir bilet olarak görünmekteydi. Fakat forumdan bazı arkadaşlarımın geç saatte uyarmasıyla bu tip alışverişlerde alıcının daha sonradan bileti iptal edip ücretini iade alabildiğini duydum. O nedenle bir önceki mesajımda referans vermeme rağmen yanlışlık olmaması adına anadolujete tekrar görüştüm. Firma bana bilgiyi verebilecek kişi bileti istediği zaman iptal edebilir değiştirilebilir şeklinde not düşünce iş biraz daha benim için şüpheli bir pozisyona geldi. Kimseyi suçlamayayım ama Kerim Aykut beyden yaptığım alışverşi 31 Aralık gecesi uçuşu gerçekleştirdiğimde doğruluk kazanmış olacak. Şimdilik referansımı beklemeye aldım. Kerim beyden de net bir dönüş sağlamasını bekliyorum,
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kerim bey kim hocam , burda insanların isimleri pek bilinmez
    Nick' yazarsaniz ayni duruma baskalarida dusmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hsnkrc kullanıcısına yanıt
    Kerim bey ismiyle olayda adı geçen şahsın nicki cavdarali. Alınan biletin bilet sınıfı L. Durumu hep beraber zaman içerisinde göreceğiz. Şimdilik tavsiyem itidalli olunması. Neyseki çok yüksek meblağlı bir alım değildi. Sağlıcakla..

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Kerim bey ismiyle olayda adı geçen şahsın nicki cavdarali. Alınan biletin bilet sınıfı L. Durumu hep beraber zaman içerisinde göreceğiz. Şimdilik tavsiyem itidalli olunması. Neyseki çok yüksek meblağlı bir alım değildi. Sağlıcakla..

Ok . Hocam İns sorun cikmaz

• Ayrıca bu hat iç hattı Ankara Bodrum uçuşu..

Bu bilet sadece hizmet bedeli ( sanırım 15TL) kesintili tamamı iade olabilir.

yani L sınıfı gidis dönüş bilet hizmet bedeli 200Tl ise , iptal edilme durumunda ödeyen kimseye 185TL iade olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu durum öngörülerimizi daha da pekiştiriyor anlaşılan. Kesin bir dille söyleyebilirim ki bir sahtekarlık söz konusu cavdarali isimi kullanıcıyı kimse kullanmasın. Forumda sayfasının kapatilabilme olasılığı varsa ya da kişi engellenebiliyorsa engellensin derim. Ama yeni bir kulanıcıyım kime iletmek gerekli acaba.. Sağolun arkadaşlar..

Hocam bilet oyle olabilir fakat siz neden adamin %100 iptal edeceği üzerine varsayimda bulunuyorsunuz? Adami tanimam fakat ortada bir risk elbette var. Bilet nasil alinmiş? Kredi karti , nakit? Acentadan mi? Yoksa direk thy den mi?

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Bilet kişinin kredi kartıyla alındı. Ben paramı nakit EFT geçtim. Acenta aracılığıyla alınmış bir bilet olarak görünmekte. Bana kişinin cepteteb uygulamasını bilmiyor gibi davranıyor olması pek güven vermedi. Ayrıca konuunn geçtiği kendi sayfasında 950 TL'ye yakın dolandırıldığını iddaa etmiş olması ve biletin parasını alamadığını belirtmesi de kişnin olayı konu açılmadan duyurmaması yönüyle tuhaf bir davranış olarak göründü. Ayrıca forumda benzer bir nitelikli dolandırıcılık hadisesinin vuku bulmuş olması şüpheleri artırdı. Ben bir bilet alındıktan sonra alıcı tarafından değiştirilebileceği bilgisine sahip değildim. Aslında bu bilgi bile alıcı kişinin çok çok sağlam referanslı ve attığı her adımı doğrua tan biri olmaya mecbur kılar. Bu kadar makul şüphe için illa ki kesin olay olan dolandırıcılık olayının noktalanması gerekmez diye düşünüyorum. Tutarlı cevaplar yok. Bilet 130 TL'ye alınmış bana 78'e satılabilmesi ve bunu kişinin karlı bir alışveriş olaak yapmış olma olasılığı bence bulunmamakta. Gene de masumiyet karinesi diyebilirsiniz. Ben de yaşayıp görelim ama herkes dikkat olsun şüpheler peşpeşe dizilirse ince ipliklerin biraraya gelip sağlam bir urgan oluşturması gibi sağlam bir yapı teşkil eder. Sonuç herşeye rağmen bekleyelim görelim. Saygılar..

• cavdar ali dolandırıcıdır ve havale yöntemiyle sizlerden ödeme almaktadır. bilet işine gelince çalıntı kartlarla biletleri satın alıyor ve size bilet bilgisini aktarıyor fakat sonrasında gerçek kart sahipleri şikayet ettikleri için biletler acente tarafından iptal ediliyor bu durumda zararlı olan taraf sizler ve biletin alındığı acentedir. bu dolandırıcı sizlerden havale ile tahsil ettiği paraları bir güzel yemektedir. mantıklı olun böyle şeylere kanmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.