Şimdi Ara

Cevap: Toshiba Recovery Disc Creator Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim pcde daha önce vista vardı. vistayı format atıp xp ye cevirdim ama memnun değilim, format atıncada haliyle herşey gitti pc den, ama yedekte HDDRecovery dosyası aynı şekilde duruyor. şimdi ben TOSHIBA Recovery Disc Creator programıyla cdye yazmaya çalıştım tekrar eski haline cevirmek için ama yazarken resimdeki gibi uyarı veriyor anlamadım. yardımcı olucak biri varmı?

• "Toshiba Disc Creator" programı bilgisayarınızdaki kişisel bilgilerinizi DVD / CD 'ye yazmak için kullanılır.Recovery Dvd'si için "Toshiba Recovery Media Creator" programı kullanılır.Windows Vista yüklü iken "Toshiba Recovery Media Creator" programı ile Recovery Dvd'si oluşturmanız gerekirdi.Farklı bir işletim sistemi yüklendiği için Recovery DVD'si oluşturamazsınız.Yetkili servisten cihaz modelinize uygun Recovery Dvd'si temin etmeniz gerekmektedir.
  • hadiya peki ben kendim halledemem mi bir şekilde, şimdi bilgisayarın garantisi doldu yetkili servisine yollasam masraf çıkartırlar, ben kendi imkanlarımla halletmeye çalışmak istemiştim. yedek klasörü duruyor aynı şekilde hiç zarara uğramadı.
  • Aşağıdaki linkte anlatılan işlemleri uygulayınız.Sonuç alamazsanız,yetkili servise başvurup Recovery Dvd'si temin etmeniz gerekir.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=64620478&p=1#64620478

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, bu adımları uygulayacağım inşallah bir sonuç alırım, alamazsakta artık yapıcak birşey yok.
  • mrb arkadaşlar müsaadenizle size bi sorum olacak bende toshiba nın l 50 modeli bir laptop var makinenin içinde win 8.1 yüklü olarak geldi recovery kısmını toshibanın kendi arayüz programıyla(recovery disk media creator) dvd ye aktarmak istiyorum fakat sürekli hata veriyor önce efi/boot bulunamıyor diye hata veriyodu gizli dosyaları açıp öyle denedim tekrar yazdırmaya çalıstım ama bu seferde sadece hata yazıyor dvd 1 bitmeden böyle bir hata veriyor..recovery sağlam görünüyor pc içerisinde recovery yapılıyor ama dvd ye yazmıyor bir sürü dvd boşa gitti bu neden yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.