Şimdi Ara

Cevap: program kaldıramıyorum(...ÇÖZÜLDÜ...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
9.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar yakın bir zamanda cyberlink power director programını indirmiştim şimdi kaldırmak istiyorum ama hata veriyor....... bana yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasili zaitsev -- 31 Ekim 2012; 18:48:29 >

• nasıl bir hata veriyor ve nerden kaldırıyorsunuz
  • revo uninstall yada ccleaner tarzı programlarla deneyin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

revo uninstall yada ccleaner tarzı programlarla deneyin ..

niggaa hocama katılıyorum youruninstaller ride kullanabilirsiniz
  • your installeri denedim programfilesten kalktı ama masaüstünde var ve hala çalışıyor
  • görev yöneticisi - işlemlere bakın bakalım gözüküyormuı orda gözüküyorsa işlemi sonlandırın silin
  • hocam işlemi sonlandırdım ... şimdi napayım ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasili zaitsev

hocam işlemi sonlandırdım ... şimdi napayım ....

program ekle kaldırda yada youruninstallerde gözükmüyor degilmi
    masaüstü simgesini sil regedit kayıtlarını sil programla ilgili klasör gizliden acık yap programın kalıntılarını sil sadece o programınkini sil ama
  • masaüstü simgesini sildim ve regedit kayıtlarını da sildim enson dediginizi anlamadım onu biraz daha açarmısınız... hocam şimdiye kadarki yardımlarınıza minnettarım ....
  • quote:

masaüstü simgesini sildim ve regedit kayıtlarını da sildim enson dediginizi anlamadım onu biraz daha açarmısınız... hocam şimdiye kadarki yardımlarınıza minnettarım ....

bilgisayarıma tıkla - düzenleye tıkla acılan yerden klasör ve arama seceneklerini sec acılan yerden görünümü sec - gizli dosya ve klasörleri sec uygula tamam de o programın kalıntılarını bul sil program files dan felan bilmiyorsan elleme görev yöneticisi işlemlerde gözüküyormu pc kapat ac bak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

revo uninstall yada ccleaner tarzı programlarla deneyin ..

+1 kesinlikle
  • hocam program filesten siliyordum program çalışıyor diye silmedi.görev yöneticisine baktım yoktuu..
  • quote:

hocam program filesten siliyordum program çalışıyor diye silmedi.görev yöneticisine baktım yoktuu..

hım
  • hocam sizlerinde yardımıyla
    problemi çözdüm saolun....
  • quote:

hocam sizlerinde yardımıyla
    problemi çözdüm saolun....

cözüldümü suan bişey degil baslıgada cözüldü yazarsanız
  • TMM MI ....kib

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasili zaitsev -- 3 Ekim 2012; 18:33:05 >
  • bu başlıga cozüldü eklemek için ne yapmam gerek
  • quote:

selam arkadaşlar yakın bir zamanda cyberlink power director programını indirmiştim şimdi kaldırmak istiyorum ama hata veriyor....... bana yardımcı olursanız sevinirim...

IObit Uninstaller programıyla kayıt defteri kalıntılarını silerek kaldırabilirsiniz. Ayrıca programda zorla kaldırma özelliği vardır.

Kolay gelsin.
  • program filesten silmek istiyorum ... program açık oldugundan silemiyor programı nasıl kapatabil
    rim..program gorunmuyor
  • quote:

program filesten silmek istiyorum ... program açık oldugundan silemiyor programı nasıl kapatabil
    rim..program gorunmuyor

Dediğim programı dener misin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.