Şimdi Ara

Cevap: Lenovo Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya plastik kasa kırılır mı bilmiyorum ama bu lenovo g510 metal kasanın açılınca içi metal yanları ve açılınca arkası, kapanınca yüzeyi plastik ama kaliteli plastik görünüyor maşallah..

media markt te baktım g510 metal e , bir tanesinin sol menteşe yuvasının sağ tarafı biraz çıkık gibi idi. orda görevliye gösterdim biraz itti falan dedi ki çok zorlanmadıkça sorun yok. durum o kadar kötü değil aslında ben almaktan hala vazgeçmedim. inşallah lenovo menteşeden sıkıntı yaratmaz. forumda lenovo menteşesinden şikayeti olanlar vardı..

lenovo larda format tuşu hoşuma gidiyor. çok işe yarar bir tuş mu bilmiyorum ama güzel gibi . bu tuş her lenovo da yok, genelde şu power tuşunun yanında u işaretli gibi bir ok var, küçük bir tuşun üzerinde.

g 510 içi metal kasa ( içi metal kasa diyeyim çünkü dediğim gibi sadece içi metal ) nın metali siyah , piyano siyahı gibi ama çok leke gösteriyor. yani parmak izleri görülecek. plastik kasa da öyle bir sorun yok gibi..

içi metal kasa da olsa, ısınmada yararlı olabilir metal kasa çünkü metal kasanın ısınma sorununa iyi geldiği söyleniyor.

lenovo da ayrıntılı teknoloji hoş. işte dediğim gibi geri dönüşüm tuşu ( yeminen aklıma gelmişti daha önce, maşallah haha ) var, tuşlar suya karşı dayanıklı falan yazmışlar, dolby olayları falan ve bir iki özellik daha var maşallah

yorumları olanlar pm falan da atabilir. inşallah yakında bu g510 u alacağız. metal iç kasa mı, plastik iç kasa mı daha tam kararı mı vermiş de değilim :) . media market te şu sıralar 1399 tl de.

• edit : edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 28 Nisan 2014; 15:49:49 >
  • Kardeşime Z570 almıştım almaz olsaydım.Belki okuyan olmuştur yazmıştım başımıza gelenleri.Kasada açıklıklar demez olaydım zeki servis elemanı japonlayıp içine ... yolladı,klavye sol üst köşede oturmama sorunu,ilk ayda klavyede z tuşunda 3-4 tane z harfi yazma o değişti,ram slotu arızalı gideremediler.açılışta siyah ekran bekletiyor. sonraları mavi ekran hataları yollarsın sanki ben bilmiyorum recovery basar yollar.bir sürü işlem yapmış gibi kağııda destan yazar.her yolldığımda başka sıkıntılar oluşur. değişti dediklerinin değişmediğini permanent kalemle işaretlediğimden biliyorum pixel hatasından ne güzel mat ekran vardı yenilerle değişti parıl parıl göz ağrıtan bir ekran takıldı.Allahtan garanti süresi içinde bu bela da başımıza geldi.bu arada o telefondaki kıza dert anlatmak en beteri.dediklerimizi sallamamış tekrar arayıp anlattım,bir de koca yazıyla laptop kutusuna yazardım.yurtiçi kargo koliyi açtırmaz resmen kavga edip açtırırsın. tek iyi yanı ısınma sorunu yok. fan temizliği kıolay alttaki kapağı açınca direkt ulaşılıyor.diğerleri gibi ameliyat yapmamız gerekmiyor.bu da züğürt tesellisi. bugün baktım 2. el satanlara hep kasanın çeşitli yerlerinde çatlaklar var. alacağın modeli amazon,şikayetvar gibi sitelerde araştır neler yaşamış millet gör.o zaman en büyük pişmanlığım bu kadar rezillik yaşadım keşke casper alsaydım.en azından bizim firmamız dedim.o sıralar vatandan bile yardım istedim elemanı dedi ki biz malı satarız sonrası senle firmanın servisi arasında. onun için garanti veren en ucuz yerden alın. şu sıralar ben de laptop alacağım korkudan karar veremiyorum. servisle sıkıntı yaşarsanız ingilizceniz varsa lenovo forum var güzelce durumu anlatan konu oluşturun oradaki adminler yardımcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 28 Nisan 2014; 13:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

edit : edit.

başkan ne demek istediniz ya anlamadım ?

yani bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp mı ne derlerdi haha :D

bu arada kenardaki gülücüklere basıyorum çıkmıyor :S :) .. ha şimdi öğrendim meğer alıntı kısmına yazıyormuşum :)

bu arada lonelyhawk84 arkadaş teşekkür ederim yorumun için. gerçekten o sol menteşe yuvasının sağ kısmının biraz ayrık olması beni hala düşündürüyor ama çokda çürük değil gibi idi. hayırlısı inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykalbul -- 28 Nisan 2014; 13:40:05 >

• ya ben buraya yazmak istemedim ama buraya yazılmış. değiştir e tıklamıştım sonra böyle oldu. taslak falan çıktı. anlamadım. eğer konuya eklenirse sevinirim. teşekkürler iyi günler
  • diğer yeni mesajın başlık ve içeriğini "silinebilir" yazıp değiştirin, kimse cevap vermez düşer aşağılara zaten..

edit : yazıp normalde düzeltme yapılır, ya da yapılan düzeltme belirtilir ama ben komple yazdıklarımı geri aldığım için öyle yazdım, bir anlamı yok..

Lenovo'nun zamanında aldığım Y530'unun da durup dururken kapağı açınca çat diye menteşesi kırılmıştı, onu yazmıştım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.