Şimdi Ara

Cevap: Kurumsal hattı bireysele geçirme yöntemleri hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkforce

Turkcell hattınız şirket adına kayıtlı ise Bireysele geçiş hattın devir edilmesi anlamına geldiğinden yeni hat ile aynı vergilere tabi oluyor.

Zaten çelişkili bilgiler o yüzden oluyor sanırım.. zira şahıs firmam olduğu için firma adı benim adım zaten. Fakat vergi levhası verirseniz kurumsal yaparız demişler.. Dolayısıyla hat firma yani benim adıma :) Zaten bu yüzden 49 tl vermek saçma geliyor.. kendi adıma hattı kendi adıma almak için ilave para vermek.. Numara taşımaktan başka çare yok sanırım.. Anladığıma göre bu 49tl vergi ödemesi, türkcell in alacağı bir para değil.. Telefonda hattımı taşırım, bu ücreti alırsanız dediğimde.. sustu kaldı MH :)Daha öncek birkaç defa 30 40 tl sildirmişliğim olmuştu aynı taktikle :) bu defa tık yok..

• Aynisini babama yaptilar,annemin ustune olan hatti babamin adina kurumsala cevirmisler extra puanlama aliyorlar cunku,bireysele gecis icin aradigimda olmaz molmaz dediler ucret dediler,numara tasirim dedim,o zaman ucret odemezsiniz dedi olay bitti :) Kurumsal hat diye bizi kandiriyorlar ya hic bi esprisi yok,Vodafone da biraz daha farkedilir isler var ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.