Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Bic bayram tatili yok diyor.

o kim
  • ciddi o kim
  • Buyincoins Bir kaç ürün almak istediğimi ama tatil olduğunu duyduğumu söyledim. Endişelenmeyin 3 gün içinde yollarız diye cevap geldi. Bu arada Singapur'da tatil olduğunu zannetmiyorum.
  • Ben şunu anladım çinden telefon getirtmek Çin İŞGENCESİ GİBİ bir
    23 gün oldu siparişi vereli hala Telefon piyasada yok Kafama takılan başka bir soru 27 sinde Singapore post'a verilen ürün alıcıının şehrine varıyor . ama 26 sında verilen ürün halen Türkiye ' ye giriş yapamıyor ikiside aynı site tarafından Singapore posta veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 4 Şubat 2013; 19:58:46 >

• buycoins'te jiayu yokki neye yarar o alışveriş sitesi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 16/01/2013 tarihinde sweeden post air mail yoluyla çinden track numarası verildi.

ptt sitesinde görülen son hali

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    25/01/13 13:09 2013-01-25 13:09:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SWEDEN (Yurt Disi)

ama daha da bir haber yok bir gariplik mi var acaba. 10 günde bir sonuç çıkması gerekmez miydi?
  • Evet sende benim gibi zaman konusunda bahtsızsın
  • quote:

Bic'e inanmayin. Satin aldiktan sonra bi iki gun icinde takip no girerler sisteme ama takip sorgulamasinda kayit cikmaz. Cunku ellerinde hazir takip nolari var. Ptt'den aps gonderdiyseniz dedigimi daha iyi anlarsiniz. Kargo bilgilerini girdiginiz kagit uzerinde barkod var, bu barkod ayni zamanda takip no oluyor. Siz o kagidi ptt'den aldiginizda elinizde takip no oluyor, ama bu paketi postaya teslim ettiniz anlamina gelmiyor. Bic'te aynen boyle yapiyor.
    Siz simdi urunu alirsaniz takip no girerler sisteme ama paketin musteriden alinmasi tatil sonuna kalir.
    Cinli bi saticidan bi kac parca malzeme aliyorum, adam ayni gun kargoya teslim edip takip no yolluyor, posta takipten bakiyorum "Gonderi musteriden alinmistir" diyor. Yani bu adam dogru ve hizli calisiyor, Bic postada cok bekletiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

quote:

Bic'e inanmayin. Satin aldiktan sonra bi iki gun icinde takip no girerler sisteme ama takip sorgulamasinda kayit cikmaz. Cunku ellerinde hazir takip nolari var. Ptt'den aps gonderdiyseniz dedigimi daha iyi anlarsiniz. Kargo bilgilerini girdiginiz kagit uzerinde barkod var, bu barkod ayni zamanda takip no oluyor. Siz o kagidi ptt'den aldiginizda elinizde takip no oluyor, ama bu paketi postaya teslim ettiniz anlamina gelmiyor. Bic'te aynen boyle yapiyor.
    Siz simdi urunu alirsaniz takip no girerler sisteme ama paketin musteriden alinmasi tatil sonuna kalir.
    Cinli bi saticidan bi kac parca malzeme aliyorum, adam ayni gun kargoya teslim edip takip no yolluyor, posta takipten bakiyorum "Gonderi musteriden alinmistir" diyor. Yani bu adam dogru ve hizli calisiyor, Bic postada cok bekletiyor.

+1

bic den tablet deneyimim var...

• quote:

quote:

Siteye not düşülmüş.

Dear Customer: During the Chinese New Year holiday from February 8th – 16th 2013, logistics companies will be on holiday. Consequently, any orders placed during this period will be delayed in shipment for 5-7 days. We apologize for any inconvenience caused.

15 gün değil de 7 gün diyor. Bizim özel sektör ile kamu arasındaki farka benzemiş. Bic tatil olmasa da kargoları geç veriyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: duykan

quote:

quote:

+1

bic den tablet deneyimim var...

Benim tablet de halen elime ulaşmadı.

Şimdi yeniden mesaj atmışlar.

For our company,there are some colleagues work here.
    But for the China Post,they will take about 1 week off for holiday.Begins on Feb 8th.

Bic'den bazı çalışanlar hiç tatil yapmayacak gibi. Çin postasında tatil 1 haftaymış ve 8 şubatta başlıyormuş.

• Pandawill ' ile konuştum bana Airmail - Reg Airmail By Singapore Post sanırım uçakla oluyor 26+ iş günü beklememi söyledi. Singapore Post ile hızlı geldiğini duymuştum , buda ne oluyor şimdi arkadaşlar.

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    26/01/13 11:36 2013-01-26 11:36:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    26/01/13 11:36 2013-01-26 11:36:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-İsTaNBuL-_ -- 5 Şubat 2013; 10:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Pandawill ' ile konuştum bana Airmail - Reg Airmail By Singapore Post sanırım uçakla oluyor 26+ iş günü beklememi söyledi. Singapore Post ile hızlı geldiğini duymuştum , buda ne oluyor şimdi arkadaşlar.

26/01/13 11:36 2013-01-26 11:36:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    26/01/13 11:36 2013-01-26 11:36:00 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi SINGAPORE (Yurt Disi)

DAHA ÖNCEDE Bİ ARKADAŞINDA BÖYLEYDİ PTT Yİ ARAMIŞ AMA ONLARDA DAHA GİRİŞ YAPMADI DEMİŞLER BÜYÜK İHTİMALLE BAYRAMDAN DOLAYI BEKLEMEDE KALACAKSIN BAŞKA Bİ CARE GÖZÜKMÜYOR

• Ama Postanız yola çıktı dediler.
  • quote:

Pandawill ' ile konuştum bana Airmail - Reg Airmail By Singapore Post sanırım uçakla oluyor 26+ iş günü beklememi söyledi. Singapore Post ile hızlı geldiğini duymuştum , buda ne oluyor şimdi arkadaşlar.

ingilizcen iyiyse singapur postu arasana
    Tel: 1605
    Pazartesi-Cuma: 08:00-18:00
    Cts: 08:00-13:00
    Sun & PH: Kapalı Speedpost Hattı Tel: +65 6222 5777 Paz-Cuma: 08:00 8'e kadar : Cts 08:00-04:00 Sun & PH: Kapalı

• yok öyle konuscak kadar iyi değil ya
  • quote:

Ama Postanız yola çıktı dediler.

site nereden biliyor yola çıktığını
    singapurpost bilir kargonun ne durumda olduğunu
  • 10 Ocak'ta verdiğim sipariş günlerdir TR'ye giriş yapmadı. Sweden Post ile geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlu234

10 Ocak'ta verdiğim sipariş günlerdir TR'ye giriş yapmadı. Sweden Post ile geliyor.

19 Ocak'da Swiden post ile gönderilen postam bugün elime geçti. Ayın 3'unde getirmişler ama adreste bulamamışlar. Ay sonunda TR'ye girmiş.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.