Şimdi Ara

Dosya Şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici diskimi bu şekilde şifrelemek istiyorum.Sanırım program kullanılmadan yapılmış bunu nasıl yapabilirim?

Dosya Şifreleme

• KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırdım ama programsız olarak bir çözüm yolu bulamadım, ama forumda eski bir konuya rastladım bi bak istersen;http://forum.donanimhaber.com/m_20009941/mpage_1/key_Bellek,sifre//tm.htm
  • saol hocam yardımın için ama programsız olsa daha iyi olur :)
  • biostan halledildiğini biliorum bi arkadaşım harici hard diskine şifre koymustu usbyi bağlayıp pcyi yeniden başlatıyodu win başlamadan parola istiyodu ama şöyle bişey varki koydugu şifreyi doğru giriyodu ama yinede bağlanamiyodu servise gönderdi bide xpde sifre sormuyodu ne anlamı kaldıysa
  • program olarak kullanmak istiyorsanız truecrypt öneririm. birde windows 7 ultimate ve windows 8.1 ler için bitlocker özelliği var. bunları kullanabilirsiniz.

birlocker kullanırsanız hdd nizi sadece windows 7 ultimate ve üzeri windows sürümleri görür.
  • maxhacker M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Ama benim tam olarak istediğim bu değil.Tüm işletim sistemlerinde görülsün, içindeki dosyalar zarar görmesin istiyorum.
  • Alıntıdır;NTFS dosya sistemi şifrelemesini kullanabilirsin, ancak sistemine format attığında tekrar açabilmek için şifrelemede kullandığın sertifikayı yedeklemelisin. şifreleme işlemi bittikten sonra diskin başka makinaya bağlandığında içindeki dosyalar ve adları görünür ama içerikleri okunamaz, örneğin bir txt dosyası olduğu gibi görünür ama içi açılamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veritabanı dosyaları
    5 ay önce açıldı
    şifreli dosya açma
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer basit bir şifrelemeyse program daha rahat olacaktır ama anladığım kadarıyla biraz daha karışık sanırım
    Kolay gelsin.
  • 900 gb oyun film müzik arşivim var harici diskte onları şifreleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.