Şimdi Ara

concord KÖSTEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • concord smartpad 7 ürünümün root işlemini net ve telefon bağlantısı aracılığıyla size yaptırdım ama cihaz rootlanmamış, rootlu gibi kullanamıyorum, superuser yüklü ama root checker ugulaması cihazın rootlu olmadığını söylüyor diye mesaj yazdım concord destek sitesinde. aldığım cevap şu:

''Forumumuzdaki üyelik hesabınız yönetim kararı ile yasaklanmıştır.
    Forumdan yasaklanma sebebiniz: Şuana Kadar Yaptıklarımızı Destek Olarak Görmiyorsanız Forumda Yeriniz Yoktur...''

yani ne alaka? üstesinden gelemiyorsan neden çamur atıyorsun? ben sana bana destek veremiyorsun mu dedim? sorunumu anlattım. ne tuhaf insanlar var ..

• quote:

Orijinalden alıntı: jacopastor

concord smartpad 7 ürünümün root işlemini net ve telefon bağlantısı aracılığıyla size yaptırdım ama cihaz rootlanmamış, rootlu gibi kullanamıyorum, superuser yüklü ama root checker ugulaması cihazın rootlu olmadığını söylüyor diye mesaj yazdım concord destek sitesinde. aldığım cevap şu:

''Forumumuzdaki üyelik hesabınız yönetim kararı ile yasaklanmıştır.
    Forumdan yasaklanma sebebiniz: Şuana Kadar Yaptıklarımızı Destek Olarak Görmiyorsanız Forumda Yeriniz Yoktur...''

yani ne alaka? üstesinden gelemiyorsan neden çamur atıyorsun? ben sana bana destek veremiyorsun mu dedim? sorunumu anlattım. ne tuhaf insanlar var ..

Dediklerinize katılıyorum benimde başıma geldi sitelerinde yazdığım sorunlarımı ve mantıklı ceva veremedikleri için mesajlarımı silmişler yani concord övmeyen mesajları siliyorlar,kalan mesajları okuyan kişiler gerçeklerden haberi olmuyor yani çok iyi marka saniyorlar.

• ben de de smart pad 8 var ama ne hdmı ile tv ye bağlana biliyorum ne de flash çalışıyor kendi kendine kapanıyor ayrıca kafayı yicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: _siyah_

ben de de smart pad 8 var ama ne hdmı ile tv ye bağlana biliyorum ne de flash çalışıyor kendi kendine kapanıyor ayrıca kafayı yicem

Ya abi ben bu ürünü hepsiburada da gördüm yanında 120 tllik hediye veriyoruz diye milleti kandırıyorlar.ne verdikleri hediye dedikleri 120 tl ne de bu alet o fiyat eder.bu ürüne yapılan yorumlar da bi acayip hepsi ürünün fiyat performans ürünü olduğunu söylemişler ama degil.bu ürünü almadan keşke forumda yazsaydınız(yazdınız mı bilmiyorum).bu fiyata elf2 Türkiye garantili olarak alınıp üste kalan parayla da verdikleri aksesuarlar alınırdı.
    Sorununuza gelince concordun sitesinde son çıkan fw yi yükleyin.hepsiburada da bu soruna sahip olanlar var ve böyle halletmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

Orijinalden alıntı: _siyah_

ben de de smart pad 8 var ama ne hdmı ile tv ye bağlana biliyorum ne de flash çalışıyor kendi kendine kapanıyor ayrıca kafayı yicem

Ya abi ben bu ürünü hepsiburada da gördüm yanında 120 tllik hediye veriyoruz diye milleti kandırıyorlar.ne verdikleri hediye dedikleri 120 tl ne de bu alet o fiyat eder.bu ürüne yapılan yorumlar da bi acayip hepsi ürünün fiyat performans ürünü olduğunu söylemişler ama degil.bu ürünü almadan keşke forumda yazsaydınız(yazdınız mı bilmiyorum).bu fiyata elf2 Türkiye garantili olarak alınıp üste kalan parayla da verdikleri aksesuarlar alınırdı.
    Sorununuza gelince concordun sitesinde son çıkan fw yi yükleyin.hepsiburada da bu soruna sahip olanlar var ve böyle halletmişler.

Yanında 120 tl değerinde dedikleri ilk gün kulaklık bozuldu ikinci pc bağlantı kablosu öbürleri kulanmadım demeki kulansam bir haftada hepsi çöpe gider.

• Valla aldigima bin bile az gelir tesbihde hata olmaz kopek glibi pismanim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp,concord veya diğerleri......
    Yormları sadece övücü ise yayınlarlar çünkü onlar satıcı...
    siz siz olun forum donanım haber den ayrılmayın.
    burası tarafsızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.