Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

cevap beklıorum arkadslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar biraz abuk bi soru olcak ama ben knıghtı ilk kez 2-3 gün once gordum hep duyuyodum ama hiç gormemiştim hosuma gitti dun indirdim oyunu ama oynamayı falan bilmıorum zaten oyun acılmıo acınca downloadıng patch 1472.zip yazıo bişi doluo ama bitince yenıden baslıo saatlaerce bole uyelık yaptırdım aktivasyon kodu geldi açtım ama oynayamıorum biraz yardım edebilirmisiniz nası oynanıo falan

• doStum Rıca Ediyorum O Oyunu Pc Den siL Girme ßiLe.
    Arkadaşlar Lütfen Kimse Öğretmesin.
    ßaşlama doStum!!
  • denetim masası>program ekle veya kaldır>knight online>değiştir/kaldır tıkla oyuna giriyo
  • baslama lanet oyuna kendını alamassın paranı yedırırsın sora bi gun ş...sızın bırı gelır charını soyar senın emekler nooldu gume gıttı para nerde cope attın baslama onun yerıne git cs oyna para harcamassın hıc yoqsa
  • etme knightla sohbet üzülürsün , oturma kırık camın üstüne çizdirirsin!

• tmm arkadslar vazgeçtım oyundan oynamıcam zaten acılmıo ama tek uzuldugun kota 450 mb yedi adi oyun baska onerebilcenız oyun varmı bole savaslı stratejili falan bedava ve bagımlılık yapmayan onu oynayam barı pc ye format atıldı bomboş bilgisayar birbirimize bakıoz pc yle :)
  • mario oyna!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    urun tavsiyeniz lutfen...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirattack

tmm arkadslar vazgeçtım oyundan oynamıcam zaten acılmıo ama tek uzuldugun kota 450 mb yedi adi oyun baska onerebilcenız oyun varmı bole savaslı stratejili falan bedava ve bagımlılık yapmayan onu oynayam barı pc ye format atıldı bomboş bilgisayar birbirimize bakıoz pc yle :)

Call Of Duty 2 oyna...
    Harika bir oyun 2 3 kere oyunu bitir sonra onlineye başlarsın...
    O*y*n*a*s*a*n*a*.com' dan oynanıyor online olarak çok eğlenceli bir savaş oyunu...

Dipçik= '' * '' ları silin lütfen...

• Gta Yükle Ben Öyle Yaptım Ko da Lagdan Sıkıldığımda Cıkıp Gta Oynuyom Sen Hiç Girme Ko Muhabbetine Direk Gta Oyna
  • TechnicaL_TR sana ozelden bi msj attim bakabilrimisin acaba :\
  • knight oline oynama şovalye onlayn oyna!

cevap beklıorum arkadslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gijakpis

TechnicaL_TR sana ozelden bi msj attim bakabilrimisin acaba :\

Neden gelmedi halâ ?

Arkadaşlar gerek oyun için olsun gerek sohbet , gerek forumdan öğrenmek ve ya takıldığınız , paylaşmak istediğiniz yada yardım gerektirecek her konuda msn adresimi alabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.