Şimdi Ara

asus g75vw rh71 vs asus n56vz s4283h

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu ik laptop arasinda kararsiz kaldim oyun icin istiyorum butce en fazla 2800 asus g75 ler nasil yardim eder misiniz

http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4283h-16gb-notebook-urun8607.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/g-series-g75vw-rh71-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,65015.html

Bu ikisi arasinda kararsiz kaldim hem oyun icin hemde insaat muh. Okuyorum onun programlari icin makul bi laptop ariyorum goruslerinizi bekliyorum. tesekkurler

• asus servis ve kalitesi açısından iyidir tercih edilebilir diğer markaları geçin
  • Fiyatı daha uygun N56VZ, senin için en ideali bu 4 GB Ekran kartı, i7 işlemci işini görür rahatlıkla

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VZ-S4400D-Core-i7-3630QM-240-Ghz-8-GB-1-TB-4-GB-VGA-156-Free-Dos-pmu264977.html
  • Rahat oyun oynayabilirmiyim onerdiginizde linkteki pcyle. Benim attigim linkteki g75 serisi hakkinda bilgi verebilecek varmi. @mahmutkeskin12
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrow4n

Rahat oyun oynayabilirmiyim onerdiginizde linkteki pcyle. Benim attigim linkteki g75 serisi hakkinda bilgi verebilecek varmi. @mahmutkeskin12

Hocam bakmadin mi ozelliklere bu pcnin acamayacagi oyun mu var allasen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g75 serisi game book olarak nitelendirilebilir
    çok taşınabilir değildir. ve botutları sanki üst üste 2 laptop gibi kalındır. yaklaşık 4.5. kg ağırlığındadır. 17.3 inç dir.
    çift fan desteği var dolayısıyla ısınma problemi yaşanmaz. (bende game booklar arasında ısınmaması ve sessiz çalışması yönünde bir kanı oluşuturdu)
    ekran kartı 192 veya 256 bittir
    laptop ile oyun oynanacaksa mevcut çözümler içinde en iyisi olmasa da listenin en üst sıralarındadır. allienware, msi gt serisi, toshiba x870 ve benzeri seri + birkaç oyun laptopu üreten firma ör:monster(tr de) gibi firma bu tür cihaz üretmekte.
    kısacası gt650(128 bit) ekran kartı ile gtx670m(256 bit) arasında dağlar kadar fark var.
    iki cihaz arasında anakart açısından da ciddi farklar var.
    olumsuz olarak verdiğiniz linkler açısından istanbul bilişim ve garanti kelimeleri çok birbiriyle uyumlu değil(şikayet var gibi siteleri inceleyebilirsiniz).
    güncel oyunların birçoğunu 650m en üst düzeyde açamaz(bu arada 660m li laptop kullandım performansı az çok 650 ye benzer performansı çok iyiydi sizi üzmeyeceğine eminim). 670m çok nadir oyunu en üst düzeyde açamayabilir.
    Edit:670mx---->670m uyari icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayihani -- 23 Temmuz 2013; 15:19:14 >

• Hocam o zaman linkini verdigim g serisini aliyorum tesekkurler bilgi icin ama bildigim kadariyla ekran karti 670m 670mx degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550CC-XO105D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • n56vz bütün işlerinizi görücektir. Alın derim fazla para ödemeye ne gerek var ve g75 in kasası cok hantal taşınabilir değil.
  • quote:

arkadaslar bu ik laptop arasinda kararsiz kaldim oyun icin istiyorum butce en fazla 2800 asus g75 ler nasil yardim eder misiniz

http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4283h-16gb-notebook-urun8607.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/g-series-g75vw-rh71-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,65015.html

Bu ikisi arasinda kararsiz kaldim hem oyun icin hemde insaat muh. Okuyorum onun programlari icin makul bi laptop ariyorum goruslerinizi bekliyorum. tesekkurler

Asus g75vw yi Simdi gordum urunu benimde dikkatimi cekti.
    Hemen forumlara dalayim dedim :)
    Bu arada istanbul bilisim icin sikayetvar.com u incepedim ve 500 e yakin sikayet oldugunu gordum ve negatif dusuncelere yonlendirdi beni :/
    Bu arada yaklasik 2 aydir pc arastirmasi yapiyorum fiyati ozelliklerine gore gayet iyi hemen almayi bile dusunmustum daha demin sikayetleri gorene kadar..

• Bende duydum sikayetleri memnun olanlarda baya varmis ama ben riske grecm gbi bu pc yi satan baska bi yer yok fiyati haricinde. g serisini satan yerler var onlarda en iyisini satiyor fiyatida en az 4.500 bu benim butcemin cok ustunde eger biraz daha negatif elestiri alirsam i.bilisim hakkinda n56vz yi alicam ama uzun sure oyun oynayan biri oldugum icin de n56vz nin isinma kasma yapabilmesi g ye gore beni tereddute dusuruyor.

• arrow4n A kullanıcısına yanıt
    suan bir evet dememle benle birlikte 4 kişi aynı pcyi alacak :) ve ben bunun sorumluluguna girmek istemiyorum sahsen sonra seni dinledik güvendik aldık falan muhabbeti olmaması için sikayetleri göz önünde bulundurmak zorunda kalıyorum
  • arrow4n A kullanıcısına yanıt
    dün 1 gün sonra stoklarda diyodu simdi 2 gün sonra stoklarda diyo :@
  • Evet bende gordum onu acikcasi bayramdan sonra istanbula gidip kendim almayi dusunuyorum memnun olup size de haber veririm umarim cunku bu fiyata bu pc yi kacirmak istmym. garanti kpnusunda bi bilgin varmi urun yurtdisndan getiriliyor glba garantisinikendileri veriyor asus degil boye duydum ama kesin bi bilgim yok senin var mi. Senin baska konularda paylastiklarini gordum acikcasi ben zaten dusunuyordum ama gidip gormek istiyorum zaten gidecektim istanbula bari gitmisken bos donmek olmasin tabi fiyat ve fikir degismezse.

• Aman ha İstanbul Bilişime dikkat edin!!! Şu an bildiğiniz markaların Türkiye Distrübütörleri buradan alınan ürünlere servis vermiyor bilginzi olsun.
    Çünkü getirdikleri tüm ürünler İTHALATÇI garantisi altında. Yani resmi distrübütör garantili değilidir. paralel ithalat ile getiriyorlar...

MSI aynen dendiği gibi kesinlikle taşınabilir bir cihaz değil. Ayrıca bende bu kadar fiyat farkı vermenize gerek yok diyorum. Diğer taraftan ASUS S4400D nin
    ısınması diye bir şey söz konusu bile değildir bilginiz olsun. Son derece stabil çalışan bir ürün ve çok da kaliteli. Yani kalite açısından MSI ile BENCE kıyaslanmaz...

Ankara'da iseniz aşağıdaki firmanın fiyatları son derece makul ve daha düşük şu an hiçbir yerde bulamadım... Bilginiz olsun...

http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565113-asus-n56vz-s4400d-i7-3630qm-24ghz-8gb-1tb-156-full-hd-led-4gb-vga-dos-cam-usb-30-blt.html

• quote:

Arkadaslar boyle bi msi bldum laptop cok iyi kerkes cok memnun kasa sekli kotu ve malzeme kalitesiz buda diger oyun notebook larina karsi yapilmis daha ucuz olsun diye ama bana gore ekrani kucuk ve klavye aydinlatmasi yok ben karanlikta oyun oynadigim icin onemli benim icin. ama iyi bir fiyati var dusunule bilir fikrinizi alabilirmiyim

http://www.hepsiburada.com/liste/msi-ge60-0nd-621tr-intel-core-i7-3630qm-24ghz-16gb-750gb-128gb-ssd-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600232&categoryId=98&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d98%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-max_createddate_pl%26fh_secondid%3dbd600232%26fh_lister_pos%3d8%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bmsi%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500_98%257d%26fh_refview%3dlister

3k yi gözden cıkarmıssın madem haswell (4.nesil) i7 işlemciyi bekle derim. ara ara kampanyalar yapılıyor mesela gecen hafta bu ürünhttp://www.hizlial.com/msi-ge70-2oe-050xtr-i7-4700mq-24ghz-8gb-750gb-2gb-gtx765m-173-freedos-full-hd-notebook/30.001.1473.0174?adw=1&gclid=CPyG1OOJv7gCFYdc3godYEgAiQ 3000 liraydı kacırdım
    dedidigim gibi 128gb ssd olması 3k olmasına değmez.

• O laptop cok iyiymis bi ssd si yok o da takilir mi? Soket girisi var mi biliyor musun. 3000 demek stoklara tekrar direrse ayni fiyat olurmu sence cunku ge70 hic bi yerde yok hepsi satilmis zaten hemen alamayi dusunmuyorum en gec ekime kadar bekleyebilirim

• Bence Asus G750 serisini bekleyin
  • O ne zaman gelir fiyat araligi ne olur bence msi in ozelliginde kesinlikli daha pahali olur cunku msi kasadn calmis fiyat/performans icin

• quote:

O ne zaman gelir fiyat araligi ne olur bence msi in ozelliginde kesinlikli daha pahali olur cunku msi kasadn calmis fiyat/performans icin

Bir veya birbuçuk aya gelir,

MSi ında yeni ürünleri çıkmaya başladı o zamana kadar daha da ucuzlar bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.