Şimdi Ara

Cevap: Ankara Avukat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ***SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU***


    Velayet davaları için delil toplama çalışmaları;

    ***Telefon Dinleme Yöntemleri ve koruma programları ???

    Velayet davaları için delil toplama
    Ülkemizde boşanma davaları son zamanlarda büyük bir hızla artmaktadır. Hal böyle olunca çocuklar da maalesef bir şekilde sorun olmakta, çocuğa kimin bakacağı, nafakanın ne miktarda olacağı, çocuğun anneyi veya babayı ne kadar göreceği gibi konuları da velayet davaları açılarak halledilmeye çalışılmaktadır. Şiddetli geçimsizlik durumlarında çocukların bu durumlardan etkilenmemesi için boşanılması gibi bir durum olduğunda, şiddetli geçimsizliği somut delillerle ispatlamak önemlidir. Velayet davasının içeriklerinden birisi de çocuklara kötü örnek olunmaması için aile içi şiddeti özel dedektiflerimiz tarafından derlenen delil raporlarıyla sizlere sunmaktır.


    Velayet davası nedir?
    Çocuklar için ebeveynlerce açılmış davanın ismidir. Velayet, üstüne geçirmek ve almak manasına gelmektedir. Çocukların gelecekleri ile ilgili değişken faktörlerin önem kazandığı bu davada, çocukların kimde kalacağı, nerde yaşam sürecekleri, şu anki yaşamlarından ne kadar eksik kalacaklarına kadar her türlü konunun üzerinde durulması gereken kompleks konuların içerisinden çıkılması mühim olan bir davadır. Ülkemizde özellikle son zamanlarda velayet davalarının sayısı artmış olup, annelerin bu davaları çoğunlukla açtığını hatta çocuğun genellikle annede kaldığını fakat arzu edildiğinde babalarında açtığı velayet davalarının bulunmakta olduğunu bildirmek isteriz.


    Velayet davası nasıl açılır?
    Velayet davasında öncelikle çocukların yaşları, sosyal durumları, mal varlıkları gibi birçok konu mühimdir. Çünkü bakıma muhtaç kadar küçük olmadıkça çocuklar istedikleri kararları verebilmekte özgürdürler. Bunun dışında çocuğun yetiştiği ortam, kardeşlerin birbirinden kopmamasına yönelik alınan kararlar, babanın veya annenin özel durumları, çocuğun muhtaç olduğu ebeveynine yönelik durumlar, boşanma davasının etkileri gibi birçok başlığın incelendiği velayet davası mahkemeye verilen dilekçeyle bir talep geçerliliğinde açılan davalardır. Bu dilekçede davanın hukuki gerekçelerinden davayı açan ebeveynin T.C numarası, adı, soyadı ile davacı vekile ait birçok bilgiyi içermektedir.


    Velayet davası için gerekli belgeler
    Aile toplumun temelidir. Ailenin temelide çocuklardır. Çocukların geleceği ile ilgili alınan kararlar mühim olduğundan velayet davasında ebeveynler herhangi bir şekilde dilekçeye yazarak adliyeye iletmesi durumunda davayı başlatmış sayılmaktadır. Bu dilekçenin içeriğinde davacının ismi, soy ismi, T.C kimlik numarası, sebepler gibi birçok kısım bulunmaktadır ve doldurulması zorunludur.


    Velayet davalarında delil oluşturma çalışmalarımız
    Çocuklarımız bizim geleceğimizdir ve bu yüzden onların hangi ortamlara ayak uydurduğunu bilmek, hangi durumlardan hoşlandığını hangilerinden yakındığını anlamak onları bilmek açısından önemlidir. Velayet davalarında ebeveynlerin çocukları üzerinde ne kadar hakim oldukları ve ne kadar vakit geçirdikleri önemli bir etkendir. Bu yüzden bu gibi durumların delillendirilmesi yapılmaktadır. Örneğin eğer bir işte çalışmıyorsanız veya yarı zamanlı bir işte çalışıyorsanız bunun için çalıştığınız yerdeki sigorta başlangıcı kağıdını almak önemli bir delil yerine geçmektedir. Bunların dışında özel dedektiflerimiz tarafından birçok durum için özellikle karşı tarafın aleyhine deliller elde edilerek sizlere sunulur.


    Velayet davası için özel dedektif çalışmaları
    Özel dedektiflik günümüzde her alanda hukuksal olarak hizmet veren bir sektör haline gelmiştir. Boşanma davaları sonucunda çocuklarla ilgili kararların neler olacağı hususunda eşler birbirine velayet davaları açabilmektedirler. Özel dedektiflik büromuz bu davalarda özellikle çocuğunuzla ilgili daha fazla bilgi toplayarak sizi avantajlı konuma getiriyor. Bunun dışında bu bilgilerin en iyi biçimde dava içerisinde kullanılmasını sağlayacak hukuki tüyolarla beraber velayet davaları hızlı bir biçimde sonuçlanmaktadır.
    SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU
     Cevap:  Ankara Avukat
     Cevap:  Ankara Avukat







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.