Şimdi Ara

Allah Kahretsin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bi ezik charım war onunla oynuyordum 30 lvl görevini aldım görevi yapmaya gittim bide ne göreyim antreas çıkmış kimseler yok hemen kenara görünmeyecek bir yere çektim ve dalmaya başladım her seferinde yattım 80-90 damage vurdum sonra çıktım chardan.bi tane daha üyelik wardı onunla gireyim dedim oda 45 lvl str buffer çıktı onunlada kesmeyi denedim olmadı hep yatttım.)antreas hala orda duruyor)sonra msnden bağırdım bağırdım bi kişi cvp yazdı 58 warioru warmış geldi hemen bende buffer (tabi antreas çıktıktan sonra 1:30 saat geçti)ben bu 1 buçuk saatin 1 saatini antreasın yanında bekledim.30 dakka townda 58 lvl arkadaşın girmesini bekledim her neyse gittik benim sakladığım yere bi baktım antreas yok ilerde bir warrior dedim antreası senmi kestin evet dedi ne çıktı dedim chitin shield dedi o AN yıkıldım işte

server:edana 3

• cs nin drop u kalktı iyi keklenmişsin hem anterasdan bırak cs yi ss bile cıkmas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLo_1905 -- 24 Nisan 2007; 11:24:18 >
  • yorum pls acımı paylaşın

• çok geçmiş olsun knk sana
  • Kandırmış la seni
  • üzülme chitin shield dropu kalktı hemde anterastan cıtın shield cıkmaz...bişe çıkmamış anlaşılan herif kafa yapmış senle...citin shield eskiden lesath ve isiliondan cıkıodu onu da bu bug yapan şerefsizler yüzünden kaldırdılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

cs nin drop u kalktı iyi keklenmişsin hem anterasdan bırak cs yi ss bile cıkmas

ozaman en kötü ihtimal 35 magic kağıdı oda iyi ama off bee
  • cs?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliCAN_5391

cs?

chitin shield YORUM YAPIN YAW 35 MAGİCDEN BAŞKA NE ÇIKABİLİR?SİZİN BAŞINIZA GELSE BÖYLE BİŞEY NE YAPARDINIZ

• Antares ten güzel bişey düşmez üzülme
  • anyaresten cs
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3KAP654654

Antares ten güzel bişey düşmez üzülme

bide raptor dark vane belt of str warrior pendant felan düştüyse
  • bi dakika antares'ten 35 mage skill kağıdı çıkar anca. adam seni kandırmış işin açığı. cs çıkmaz. ayrıca cs drobu kalktı mı gerçekten
  • TAMAM DAHA NEYI ANLAMADIN BE ANLATIOZ YA ANTHERAS TAN CITIN SHIELD DÜŞMEZ
    35 KAĞIDI DÜŞER MAGE İÇİN YA DA SCORPION SIDE SCORPION SYTCHE CIKAR EN FAZLA...
    ONLAR DA BI POKA YARAMAZ..

ZIRT PIRT YORUM YAPIN DEME BENI ÇILDIRTTIN ..KOYACAM RESMİ SANA DA ŞİMDİ ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.