Şimdi Ara

cevabı bilen var mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hpdhpd

kağıtta ''bu kağıdı okuyan herkes bu adam için olabilecek en büyük kötülüğü yapsın'' diyeceğim ama kağıtta yazıyor diye de intihar edilmez ki. hem de tanımadığın bir adam için.

(doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama...)

(bir yanlış yaptıysam yetkili arkadaşlar düzeltsin)

zekaproblemleri.com da var bu soru

Alıntıları Göster
    Bu nasıl bir iş yaa. Adam hariç anası babası karısı arkadaşı doktoru soyguncusu herkes kağıttaki yazan yazıyı okuyabiliyor. Adamda zır cahilmiş hani. Nasıl bir dille yazıldıysa bir o adam okuyamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luaxelit

quote:

Orjinalden alıntı: hpdhpd

kağıtta ''bu kağıdı okuyan herkes bu adam için olabilecek en büyük kötülüğü yapsın'' diyeceğim ama kağıtta yazıyor diye de intihar edilmez ki. hem de tanımadığın bir adam için.

cevabı yokmu

bu arada adam nereliymiş yaw...
    almanyada çalışmış diyoda nereli aslen...türkmü?
    'tanışabilirmiyiz'i hangi dille yazmış yani neyce yazmış :D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Luaxelit

quote:

cevabı yokmu

siteye üye olmadan sadece sorular okunabiliyor. üye olmaya çalıştım ama aktivasyon maili gelmedi 1 saattir. neyse şimdi gidip uyuyayım, uykudayken bilinçaltım bu soru üzerine yoğunlaşıp işi halleder umarım.

aslında adamın almanya da yaşaması ve gurbette olması bende hemen bir Türk çağrışımı yaptı ama bu bir şaşırtmaca olabilir. zekaproblemleri.com da avrupa da sorulmuş falan demiyor. o yüzden dedim yani.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Luaxelit

quote:

cevabı yokmu

siteye üye olmadan sadece sorular okunabiliyor. üye olmaya çalıştım ama aktivasyon maili gelmedi 1 saattir. neyse şimdi gidip uyuyayım, uykudayken bilinçaltım bu soru üzerine yoğunlaşıp işi halleder umarım.

aslında adamın almanya da yaşaması ve gurbette olması bende hemen bir Türk çağrışımı yaptı ama bu bir şaşırtmaca olabilir. zekaproblemleri.com da avrupa da sorulmuş falan demiyor. o yüzden dedim yani.

Alıntıları Göster
    kağıtta adamın kadına yazdığı

tanışabilir miyiz? mesajı var.

sanırım mesaj da da

-sizden hoşlandım tanışabilir miyiz?
    diyor

arkadaşı, ailesi ve karısı bu mesaja terk edecek kadar büyük tepki verebilirler ama hırsız ve doktor olayını anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnKaPLaN

sanırım mesaj da da

diyor

arkadaşı, ailesi ve karısı bu mesaja terk edecek kadar büyük tepki verebilirler ama hırsız ve doktor olayını anlayamadım.

Alıntıları Göster
    İnternet efsaneleri arasında yerini alıyor yavaş yavaş.
    Onun için inilerim.            Onun için inilerim.            Onun için inilerim.       
    Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah.
    Yunus Emre
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnKaPLaN

sanırım mesaj da da

diyor

Alıntıları Göster
    x bankası yarın **/**/**** tarihinde soyulacak olabilir mi?

adam en yakın arkadaşına "bizim bankamız en güvenli banka bütün paranı bizim bankaya yatır demiştir
    soyulacağını anlayınca arkadaşına olan inancı sarsıldığı için bir daha benle konuşma demiştir..

adamın bütün parası kendi çalıştığı bankada olabilir bu yüzden karısı bankanın soyulacağını anlayınca
    kocasından boşanmak istemiş olabilir...

doktorun da bütün parası o bankadadır ve öğrenince.....

hırsızlar da soygunun anlaşıldığını sanıp paraları tekrar koymak istemiş olabilir....

iki dakkada da en fazla bu kadar uyduruluyo!!!..

yazarken aklıma geldi şöyle de olabilir
    x bankasının kasasındaki bütün paralar sahtedir.... koyun yerine yine uyuyo gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

x bankası yarın **/**/**** tarihinde soyulacak olabilir mi?

adam en yakın arkadaşına "bizim bankamız en güvenli banka bütün paranı bizim bankaya yatır demiştir
    soyulacağını anlayınca arkadaşına olan inancı sarsıldığı için bir daha benle konuşma demiştir..

adamın bütün parası kendi çalıştığı bankada olabilir bu yüzden karısı bankanın soyulacağını anlayınca
    kocasından boşanmak istemiş olabilir...

doktorun da bütün parası o bankadadır ve öğrenince.....

hırsızlar da soygunun anlaşıldığını sanıp paraları tekrar koymak istemiş olabilir....

iki dakkada da en fazla bu kadar uyduruluyo!!!..

yazarken aklıma geldi şöyle de olabilir
    x bankasının kasasındaki bütün paralar sahtedir.... koyun yerine yine uyuyo gibi...

Alıntıları Göster
    forumda adettendir : FAKE!!!! he he heeeeeeeee :)ya mantıklı düşünsenize böyle bir cümle olabilir mi? bence herkesin aklına takılsın diye kurgulanmış bir şey...

iyi de imzamda ve vardı ki :((

• quote:

Orijinalden alıntı: un.real

İnternet efsaneleri arasında yerini alıyor yavaş yavaş.

Alıntıları Göster
    cevabı bılorum odul varsa solerım yoksa kazının durun...seytanın aklına gelmez....

• quote:

Orijinalden alıntı: herakles55

cevabı bılorum odul varsa solerım yoksa kazının durun...seytanın aklına gelmez....

Alıntıları Göster
    ne ödülüymüş önemli olan paylaşım burda açıkla bakim hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Rail

ne ödülüymüş önemli olan paylaşım burda açıkla bakim hemen

Alıntıları Göster
    tegmen olmussun ama adam olamamıssın pis kıskanc seni....3 apartman yukarımdasın bak dıkkat et laflarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herakles55 -- 11 Şubat 2006 4:06:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: herakles55

tegmen olmussun ama adam olamamıssın pis kıskanc seni....3 apartman yukarımdasın bak dıkkat et laflarına

Alıntıları Göster
    bulan yok mu hala?

Orijinalden alıntı: neuro

bulan yok mu hala?

Alıntıları Göster
    yok kahretsin

Orijinalden alıntı: justkny

yok kahretsin

Alıntıları Göster
    sorunun asıl verildiği sitede de yok

Alıntıları Göster
    quote:

Yalniz sanirim orayada maille ulaşmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Yalniz sanirim orayada maille ulaşmiş

Alıntıları Göster
    yaf delirtmeyin adamı kardeşim. sizin yüzünüzden kurtlar vadisi ırakı izlerken aklıma bu soru gelip durdu. bilen varsa söesinde kurtulalım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: servetugur

yaf delirtmeyin adamı kardeşim. sizin yüzünüzden kurtlar vadisi ırakı izlerken aklıma bu soru gelip durdu. bilen varsa söesinde kurtulalım :D

Alıntıları Göster
    imlâ hatalarını yok sayıyorum soruyu okurken, doğru ediyorum değil mi?

Orijinalden alıntı: oert

Alıntıları Göster
    CENNETTE 1 KİŞİLİK YER KALDI MI YAZIYORMUŞ ???

Orijinalden alıntı: oert

Alıntıları Göster
    kağıtta ne yazıyor diye bunun gibi 3,4 bilmece daha var hepsi uydurma
    cevabı yok

bir aralar bu vardı cevabı yine bulunamadı
    bence yok uydurma hepsi

quote:

Adamın biri yıllarca çalıştığı yerden evine trenle dönecek adam cahil okuma yazması yok.Tren garına geliyor elinde 2 bavul orda bir bayana hanfendi şu bavullara gözkulak olurmusunuz ben bilet alıp geleyim diyor.Kadın tabi tabi diyor,adam bileti alıyor ve geldiğinde kadın yok.

Bavulların üstüne bir kağıda not yazıp bırakmış.Adam trene binerken görevliden okumasını rica ediyor,adam kağıdı okuyor ve ben seni bu trene almıyorum diyor.
    Adam şaşkın ve merak içinde başka yollardan evine geliyor.Karısı dediğin saatten daha geç geldin neden diye soruyor.
    Adam olanları anlatıp işte bu kağıt yüzünden diyor.Karısı kağıttaki notu okuyor ve seni boşuyorum diyor.Tartışma esnasında oğulları geliyor ve neler olduğunu soruyor.
    Adam anan beni bu kağıt için boşıycakmış diyor çocuk ver bakayım o kağıdı deyip kendide notu okuyunca adamı babalıktan red ediyor.

Mahkemeye çıkıyorlar hakim kırk yıllık evlisiniz neden boşanıyorsunuz deyince adam drek kağıdı verip işte bu yüzden diyor ve hakim idam kararı veriyor.
    Adam celladın yanına götürülüyor ve cellat boynunu vurmadan önce son arzusunu soruyor.Cellattan o kağıtta ne yazdığını okumasını istiyor.
    Cellat bakıyor kağıda ve ben senin boynunu vurmam diyor.

O KAĞITTA NE YAZIYOR?

quote:

Adam karısıyla birlikte lokantada yemek yiyor.

Sonra adam kalkıp tuvalete gidiyor, geldiginde karısı masada yok, gitmiş.

Birde not bırakmış.

Adam okuma yazma bilmediği icin kağıdı garsona okutuyor. Garson kağıdı okuyunca adamı dövüyor. Sonra kavga çıktığı için polis geliyor, poliste kağıdı okuyor adamı bir postada o dövüyor ve alıp nezarete atıyor.

Ertesi gün adam savcının karşısına çıkıyor savcıda kağıdı okuyor ve adamı mahkemeye sevk ediyor. Mahkemede hakim kağıdı okuyor ve adamı hapse atıyor.

Adam hapiste okuma yazma öğreniyor. Kağıdı kendisi okuyor ve okuduktan sonra intihar ediyor...

SORU: KAGITTA NE YAZIYOR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 11 Şubat 2006 12:40:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netell

kağıtta ne yazıyor diye bunun gibi 3,4 bilmece daha var hepsi uydurma
    cevabı yok

bir aralar bu vardı cevabı yine bulunamadı
    bence yok uydurma hepsi

quote:

Adamın biri yıllarca çalıştığı yerden evine trenle dönecek adam cahil okuma yazması yok.Tren garına geliyor elinde 2 bavul orda bir bayana hanfendi şu bavullara gözkulak olurmusunuz ben bilet alıp geleyim diyor.Kadın tabi tabi diyor,adam bileti alıyor ve geldiğinde kadın yok.

Bavulların üstüne bir kağıda not yazıp bırakmış.Adam trene binerken görevliden okumasını rica ediyor,adam kağıdı okuyor ve ben seni bu trene almıyorum diyor.
    Adam şaşkın ve merak içinde başka yollardan evine geliyor.Karısı dediğin saatten daha geç geldin neden diye soruyor.
    Adam olanları anlatıp işte bu kağıt yüzünden diyor.Karısı kağıttaki notu okuyor ve seni boşuyorum diyor.Tartışma esnasında oğulları geliyor ve neler olduğunu soruyor.
    Adam anan beni bu kağıt için boşıycakmış diyor çocuk ver bakayım o kağıdı deyip kendide notu okuyunca adamı babalıktan red ediyor.

Mahkemeye çıkıyorlar hakim kırk yıllık evlisiniz neden boşanıyorsunuz deyince adam drek kağıdı verip işte bu yüzden diyor ve hakim idam kararı veriyor.
    Adam celladın yanına götürülüyor ve cellat boynunu vurmadan önce son arzusunu soruyor.Cellattan o kağıtta ne yazdığını okumasını istiyor.
    Cellat bakıyor kağıda ve ben senin boynunu vurmam diyor.

O KAĞITTA NE YAZIYOR?

quote:

Adam karısıyla birlikte lokantada yemek yiyor.

Sonra adam kalkıp tuvalete gidiyor, geldiginde karısı masada yok, gitmiş.

Birde not bırakmış.

Adam okuma yazma bilmediği icin kağıdı garsona okutuyor. Garson kağıdı okuyunca adamı dövüyor. Sonra kavga çıktığı için polis geliyor, poliste kağıdı okuyor adamı bir postada o dövüyor ve alıp nezarete atıyor.

Ertesi gün adam savcının karşısına çıkıyor savcıda kağıdı okuyor ve adamı mahkemeye sevk ediyor. Mahkemede hakim kağıdı okuyor ve adamı hapse atıyor.

Adam hapiste okuma yazma öğreniyor. Kağıdı kendisi okuyor ve okuduktan sonra intihar ediyor...

SORU: KAGITTA NE YAZIYOR ?

Alıntıları Göster
    off 3 oldu

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A67BDD5

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    walla hepsinin mantığı aynı...ve cevabıda yok sanırım yaww....

Doðacak güneş gibi Halkın kara yazgısının üstüne
    Yumruklar dalgalanıyor göklerde
    Kızıl bantlı şehitlerimizle!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaxelit

walla hepsinin mantığı aynı...ve cevabıda yok sanırım yaww....

Alıntıları Göster
    Bence de cevap yok konunun kitlenmesini istiyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.