Şimdi Ara

CESUR YÜREK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİR ZAMANLAR CESUR YÜREK FİLMİNİ İZLEYEBİLİYORDUK TELEVİZYONLARDA,ŞİMDİ FİLMİN İSMİNİ BİLE DUYAMIYORUZ. BU FİLM(BENCE) ÖZGÜRLÜĞÜN,MİLLİ BÜTÜNLÜĞÜN,HIRSIN EN ÜST DÜZEYDE GÖRÜLDÜĞÜ FİLM.OYUNCULUKLARA ZATEN KİMSE BİRŞEY DİYEMEZ. MELL GİBSON BENİM İÇİN BİR EFSANE...

BİZİ ALİYE,SİHİRLİ ANNEM,İBO SHOW,...GİBİ SAÇMA DİZİ VE PROGRAMLARA MAHKUM EDEN ZİHNİYETLERE

• çok güzel bir filmdi ama neden bizim dizilerle kıyasladınki zamanında bir çok kez verilmişti zaten.
    alırsın bir dvd ömür boyu izlersin.

Not: o programların saçmalığına katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 2 Kasım 2006; 11:19:43 >
  • sadece benim izlemem önemli değil(zaten var dvd si bende).ama önemli olan tv de verilmesi değil mi...
  • iskoç milliyetçiliğinden bize ne ? anlatmak istediğin şuysa neden bizim yönetmenler cesur yürek gibi filmler değilde aliye gibi diziler yapıyor anlamıyorum ise sana katılıyorum.
  • braveheart @ dvdsini 20 küsür kere seyretmişimdir..
    bizim daha kendi tarihimizi anlatan doğru dürüst dizimiz yok,,neden??rating yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doors -- 2 Kasım 2006; 12:44:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xonta

iskoç milliyetçiliğinden bize ne ? anlatmak istediğin şuysa neden bizim yönetmenler cesur yürek gibi filmler değilde aliye gibi diziler yapıyor anlamıyorum ise sana katılıyorum.

1.film de milliyetçilik yok milli bütünlük var.
    2. özgürlükçü düşünceyi anlatıyor.yani bizim ülkemizde olmayan şeyi.

bizde neden böyle bir film yok demiyorum.cesur yürek filmi var zaten gerek yok 2. bir filme.sen o filmi kendi ülken açısından düşünebilirsin.

benim anlatmak istediğim.halkımızda gereksiz programlara talep var.bizim insanımızda sinema kültürü yok.bizimkiler genelde m.ali erbil'in pantolonu nasıl indirecek diye tv izliyor.
  • Bizim ülkemizde populer kültür olayı ne yazikki iyice yerlesmis durumda ve kolay kolayda sona ermez bu durum

Cesur Yürek filminin maddi yapısını zaten İskoc isadamları ve ünlü aktor Sean Connery saglamıstı.

Beyler ayrıca gazetede okudum Mel Gibson Osmanlının Viyana kusatmasını beyazperdeye tasıyormus filmin maddi kısmını ise zengin bir isadamı üstlenmis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haydi hayırlısı
  • Mel Gibson' ın en iyi filmi kesinlikle Cesur Yürek...
    Ama Viyana Kuşatmasıyla ilgili olarak çevireceği filmin bakış açısından kuşkuluyum. Umarım Viyanalıların gözüyle bakıpta bizi küçük düşürücü bir pozisyonda bırakmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.