Şimdi Ara

Cesur yeni dunya okuyan gelsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ortalardan tekrar başlayayım dedim unutmuşum halbu ki 3 gün ara vermiştim.

    Lenina kim linda kim, linda ile tomakin ne ara yatti? linda ile bernard ne zaman nerede tanıştı? hatirlayan aydinlatabilir mi isim benzerliginden karıştırdım baya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • SPOILER İÇEREBİLİR

    Lenina Crowne: Esas kızımız, tam bir modern dünya kızı özellikleri taşıyor. Tasvirlere göre taş gibi hatun.

    Linda: Vahşi'nin annesi. Zamanında İngiltere'denmiş. Tomakinle bu zamanında karantinalı Kızılderili bölgesini gezmeye gitmişler. Olaylar olaylar olmuş, Linda orada kaybolmuş, Tomakin de İngiltere'ye dönmüş. Linda Kızılderililere sığınıp yaşamını devam ettirmiş. Modern dünyadan gelen Linda için önüne gelenle seks yapmak ayıp olmadığı için orada da buna devam etmiş ve günümüz kültürüne yakın olan Kızılderili kültüründe bu kabul görmediği için ve fiziksel özellikleri gereği (oradaki erkesten farklı olarak sarışın ve beyaz tenli) toplumdan dışlanmış. Doğum yapmış(modern dünyada bu çok ayıptır), dış dünyadan koptuğu için yaşlanmış, çirkinleşmiş, şişmanlaşmış.

    Bernard Lenina ile beraber Kızılderili kampına gidiyor. Bernard oradaki bir ayin sırasında sarışın beyaz tenli oğlanı görünce (Vahşi) şaşırıp sorular falan soruyor. Vahşi bunları evlerine (barakalarına mı desem bilemedim) götürüyor. Orada da artık yaşlanmış olan Linda'yı görüyorlar. Olayların aslı açıklığa kavuşuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 31 Mart 2017; 1:6:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.