Ürün 02.07.2011 Faturalıdır ve garantisi devam etmektedir.Full Kutu İçeriği vardır.Ekstra hediyeler ve sapphire ıvır zıvırları dahil. Mod olayına gelince Kart Tek bios olduğu için çok riskli bir işti Bu garantiyi etkilemiyor çünki eski biosun yedeğini aldım 5 DK ya eski haline geliyor tabi ben tavsiye etmem eski haline döndürmenizi :) Direk HD6970 biosu atınca ekran kartının ömründen yendiği için sadece shaderi açtım zaten Özel soğutma olduğu İçin 900MHZ bile oluyor.Kart Mod olduğu için GTX570 Ekran kartına rakip olabiliyor.
HDD forumdan alınmıştır.garantisi bitti.sorunsuz uzun zamandır kullanmaktayım.kutu açılım hdd oynamasın diye içine biraz kağıt sıkıştırdım.kutusu ve belgeleriyle eksiksiz durumdadır..
Fiyat : 85 TL PAZARLIK YOKTUR
Kargo alıcıya aittir. PTT kargo ile gönderilecektir. ---------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- Western Digital Caviar Blue WD3200AAKS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s :
Ürün eagle nikli arkadaşla yaptığımız takasla elime geçmiştir.sıkıntısız bir disktir.Garantisi yoktur varsa da bilinmiyor.
Fiyat : 65 TL PAZARLIK YOKTUR
Kargo alıcıya aittir. PTT kargo ile gönderilecektir. ---------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- ilk sahibi olduğum 120 gb kapasiteli samsung marka 2.5 İDE sorunsuz LAPTOP hdd satılıktır
fiyat PTT KARGO DAHİL 100 tl dir ---------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- thermaltake blower cipset soğutucu kuzey ve guney köprülerinde kullanılabilir fiyat 10 tl ürünün ölçüleri soğutucu tabanı 3.5 cm x 3.5 cm fan çevresi 4 cm x 4 cm yükseklik 6 cm
zalman fansız çipset soğutucu kuzey ve güney köprülerinde kullanlıabilir fiyat 10 tl
---------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- Iletisim pm den..Mesajlariniz en kisa sürede cevaplanir.. ---------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.