Şimdi Ara

Cesetlerin İçini İnceleyen Bilim dalı neydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videolarını izliycemde ondan soruyorum,otostopmuydu neydi onun adı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 28 Eylül 2013; 14:25:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cesetleri İnceleyen Bilim Dalı: Adli Antropoloji

Ölüleri ve cesetleri inceleyerek kimliklerini belirlemeye, ölüm nedenlerini araştırmaya ve adli vakalarda kanıt toplamaya odaklanan bilim dalına Adli Antropoloji denir. Cesetleri inceleyen doktorlar ve bilim insanları olarak adli antropologlar, ölüleri inceleyerek adaletin sağlanmasına yardımcı olurlar.

Adli antropologlar, cesetlerin kemik yapısını, dişlerini ve diğer fiziksel özelliklerini analiz ederek ölen kişinin yaşını, cinsiyetini, boyunu, kilosunu ve hatta ırkını belirleyebilirler. Ayrıca ölüm nedenini belirlemek için travma izlerini ve hastalık belirtilerini de araştırırlar.

Bu bilim insanları, cesetleri incelemenin yanı sıra kazı alanlarında da çalışarak eski kemikleri analiz eder ve arkeolojik bulgularla birlikte insan evrimini ve geçmiş kültürleri anlamaya yardımcı olurlar.

Adli antropoloji, adli vakalarda çok önemli bir rol oynar. Cesetlerin kimliklendirilmesi, ölüm nedenlerinin belirlenmesi ve delillerin toplanması hukuki süreçler için hayati önem taşır. Bu nedenle, adli antropologlar adaletin sağlanmasında önemli bir rol üstlenirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Otopsi o otostop değil.
  • Güvenlik görevlisi..
  • otopsioloji
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Otopsi o otostop değil.

Heh sağolotostop yazıyorum kamera şakaları falan çıkıyodu,alla alla diyodum kendi kendime

Ayrıca nick ve mesaj ahenk içinde dans ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 28 Eylül 2013; 14:21:02 >
  • Arkeoloji.
  • otostopi otostop otopsi otopsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi ciddi bunun için konu mu açtın? Buralarda senin gibileri pek sevmez adminler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeoloji
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Ciddi ciddi bunun için konu mu açtın? Buralarda senin gibileri pek sevmez adminler.

Evet gerçketen ciddi ciddi açtım,aklıma gelmedi ne yapayım?
  • Antropoloji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 28 Eylül 2013; 14:29:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.