Şimdi Ara

Cesaretsizlik sorunumu çözüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
3
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımdaki en büyük sorunlardan biri bu. Cesaretsizlik.. Ben kendimi Omega olarak görüyorum dostlar. Alfalığa yakınım ama hala beta tarafımın ağır bastığı sorunlar var. Bunlardan biri ve en önemlisi de cesaretsizlik. Kick boks yapıyorum ben. Adamla sparrigndeyiz vururken gözümü kapatıyorum. Arkamı falan dönüyorum.Adam resmen t.ş.k geçerek dövüştü benimle. Bunu kendime yakıştıramıyorum bu karaktere bu mükemmeliyete acizlik çok fazla. Bunun için kabuğumu kırma çalışmalarımı gün gün paylaşacağım. Tam anlamıyla yırtık p.ç olmak hedef. Dayak yeme pahasına laf atana eyvallah etmeden karşılık vermek gerekirse durduk yere olay çıkarmak. Ama şu lanet olası sorunu çözeceğim. Bu konuda bir alfanın uyanışını seyredeceksiniz. Toplumsal baskıyı hiçe sayıp rahat takılacağım artık hayatı yaşayacağım ve kabuğumu kıracağım. Takipte kalın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kavgada falan neyse de sparringde niçin böyle çekiniyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield*

Kavgada falan neyse de sparringde niçin böyle çekiniyorsun?

Bunu anlamıyorum bende..
    Zayıf yönümün,
    Yıllarca körelmiş tarafımın sonuçları bunlar.
    Beni bu hale onlar getirdi,
    Ben değişeceğim.

• Dünyada taklit edilemeyecek tek şey cesarettir. cesur olmak istiyorum diyerek cesur olunmaz, cesaret dövüşmek demekte değildir, dövüşmek için biraz teknik, biraz cehalet ve birazda özgüven yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

Dünyada taklit edilemeyecek tek şey cesarettir. cesur olmak istiyorum diyerek cesur olunmaz, cesaret dövüşmek demekte değildir, dövüşmek için biraz teknik, biraz cehalet ve birazda özgüven yeter

Taklit değil..
    Körelmiş tarafımı tekrar açmak diyelim..
    Tekniğim var az çok.
    Bunları yazacak kadar da cahilim..
    Özgüven ise kendi gelecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

Dünyada taklit edilemeyecek tek şey cesarettir. cesur olmak istiyorum diyerek cesur olunmaz, cesaret dövüşmek demekte değildir, dövüşmek için biraz teknik, biraz cehalet ve birazda özgüven yeter

Taklit değil..
    Körelmiş tarafımı tekrar açmak diyelim..
    Tekniğim var az çok.
    Bunları yazacak kadar da cahilim..
    Özgüven ise kendi gelecek..

Anivia oyuncusu isen kafan çalışıyordur zaten lol kitlesinin %99'u beceremez anivia oynamayı, bunu başardıysan özgüven ve cesaret sorununuda çözersin

• Mümkünün ötesinde hızlı olabilir misin?Ruhun en güçlü dürtüsü olmadan?Ya mümkünün ötesinde savaşa bilir misin? Ölüm korkusu olmadan...Başkalarına sataşma tercihi önemli değildir..Önemli olan o verdiğin kararla yaşamaktır.... Korku o zaman seni tekrar bulacaktır ve oyunda oldugu hissedeceksindir...
    Demek ki hala kaybedecek bişeylerin var kı korkuyorsun... Sen aslında korkmuyorsun ''diğer insanlar'' (anne , baba öğretmen sevgili kardeş vb.) ne derler diye düşünüyorsun....

Acı yoksa gelişimde yok....

Ve şunu unutma akıl gücü yener....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders çalışırken okb sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolasın çoğu kişi masterla başlamıştır lole benim ilk herom anivia oradan kazanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

Mümkünün ötesinde hızlı olabilir misin?Ruhun en güçlü dürtüsü olmadan?Ya mümkünün ötesinde savaşa bilir misin? Ölüm korkusu olmadan...Başkalarına sataşma tercihi önemli değildir..Önemli olan o verdiğin kararla yaşamaktır.... Korku o zaman seni tekrar bulacaktır ve oyunda oldugu hissedeceksindir...
    Demek ki hala kaybedecek bişeylerin var kı korkuyorsun... Sen aslında korkmuyorsun ''diğer insanlar'' (anne , baba öğretmen sevgili kardeş vb.) ne derler diye düşünüyorsun....

Acı yoksa gelişimde yok....

Ve şunu unutma akıl gücü yener....

Aslında beni rahatsız etmiyor değil bahsettiğin..
    Korku beni tekrar bulursa nasıl bir acizliğe kapılırım kim bilir..
    Amacım o konuma gelsem bile dişimi sıkıp korkunun üstüne gitmek..
    Ancak boyle kabuğunu kırarım.
    Ya da zayıf olarak sürdürürüm hayatı..

• quote:

Hayatımdaki en büyük sorunlardan biri bu. Cesaretsizlik.. Ben kendimi Omega olarak görüyorum dostlar. Alfalığa yakınım ama hala beta tarafımın ağır bastığı sorunlar var. Bunlardan biri ve en önemlisi de cesaretsizlik. Kick boks yapıyorum ben. Adamla sparrigndeyiz vururken gözümü kapatıyorum. Arkamı falan dönüyorum.Adam resmen t.ş.k geçerek dövüştü benimle. Bunu kendime yakıştıramıyorum bu karaktere bu mükemmeliyete acizlik çok fazla. Bunun için kabuğumu kırma çalışmalarımı gün gün paylaşacağım. Tam anlamıyla yırtık p.ç olmak hedef. Dayak yeme pahasına laf atana eyvallah etmeden karşılık vermek gerekirse durduk yere olay çıkarmak. Ama şu lanet olası sorunu çözeceğim. Bu konuda bir alfanın uyanışını seyredeceksiniz. Toplumsal baskıyı hiçe sayıp rahat takılacağım artık hayatı yaşayacağım ve kabuğumu kıracağım. Takipte kalın..

Kabuğunu kıramamış olduğundan bu sorunu yaşıyorsun. Mükemmeliyetçilikle alakası yok.

Elalem ne der diyerek yaşayamazsın hayatta zaten.

Şu kitabı okumanı tavsiye ederim; Laurent Gounelle Tanrı Daima Tedbil-i Kıyafet Gezer.

Harika kitaptır sıkılmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Hayatımdaki en büyük sorunlardan biri bu. Cesaretsizlik.. Ben kendimi Omega olarak görüyorum dostlar. Alfalığa yakınım ama hala beta tarafımın ağır bastığı sorunlar var. Bunlardan biri ve en önemlisi de cesaretsizlik. Kick boks yapıyorum ben. Adamla sparrigndeyiz vururken gözümü kapatıyorum. Arkamı falan dönüyorum.Adam resmen t.ş.k geçerek dövüştü benimle. Bunu kendime yakıştıramıyorum bu karaktere bu mükemmeliyete acizlik çok fazla. Bunun için kabuğumu kırma çalışmalarımı gün gün paylaşacağım. Tam anlamıyla yırtık p.ç olmak hedef. Dayak yeme pahasına laf atana eyvallah etmeden karşılık vermek gerekirse durduk yere olay çıkarmak. Ama şu lanet olası sorunu çözeceğim. Bu konuda bir alfanın uyanışını seyredeceksiniz. Toplumsal baskıyı hiçe sayıp rahat takılacağım artık hayatı yaşayacağım ve kabuğumu kıracağım. Takipte kalın..

Kabuğunu kıramamış olduğundan bu sorunu yaşıyorsun. Mükemmeliyetçilikle alakası yok.

Şu kitabı okumanı tavsiye ederim; Laurent Gounelle Tanrı Daima Tedbil-i Kıyafet Gezer.

Bende bu kabuğu oluşturanlara inat kıracağım bunu.
    Ailem belki beni korumak ve incinmemi engellemek için içgüdüsel olarak oluşturdu onu..
    Benim görevim onu kırarak mükemmel benliğime uygun hale getirmek..

• Bir alfaya, bir betaya, bir omegaya yakınım diyorsun. Üçü de zıt şeyler, seç birini. Seni kendini geliştirmekten alıkoyan tek şey, yine kendindir. Sorununa gelirsek, bir alfa erkeği ne yapacağım diye düşünmez, yapar. Eğer bir şeyi yapmak istiyorsan, sonucunu düşünme. Sadece yap.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Bende bu kabuğu oluşturanlara inat kıracağım bunu.
    Ailem belki beni korumak ve incinmemi engellemek için içgüdüsel olarak oluşturdu onu..
    Benim görevim onu kırarak mükemmel benliğime uygun hale getirmek..

Hayallerinin peşinden git. Gerekirse tekrar tekrar dene ama dönme o yoldan hiçbir zaman maaş uğruna.

• dursun bu burada merak ettim işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Bir alfaya, bir betaya, bir omegaya yakınım diyorsun. Üçü de zıt şeyler, seç birini. Seni kendini geliştirmekten alıkoyan tek şey, yine kendindir. Sorununa gelirsek, bir alfa erkeği ne yapacağım diye düşünmez, yapar. Eğer bir şeyi yapmak istiyorsan, sonucunu düşünme. Sadece yap.

Ben omegaya yakın değilim..
    Omegayım..
    Henüz değişimim tamamlanmadı ancak hem alfa hem beta taraflarım var.
    Benim hedefim cesaret sorununu çözüp altın vuruşa bir adım daha yaklaşmak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

dursun bu burada merak ettim işi

Bu mesaj hep kalır burada..
    Ve sen hep devam edersin aciz hayatına..
    O yüzden oku,özümse geç olmadan..
    Sen de altın vuruşunu yap ölü adam..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

dursun bu burada merak ettim işi

Bu mesaj hep kalır burada..
    Ve sen hep devam edersin aciz hayatına..
    O yüzden oku,özümse geç olmadan..
    Sen de altın vuruşunu yap ölü adam..

Benim cesaretim yerimde bende hafif bi çekingenlik var bide 1-2 şey başka ibr şey yok bu arada neyin gazı bu biri iyi gazlamış yada gerçekten üzücü bi olar olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni95

adam theycallmealpha nın yazılarını okumuş,fazla heyecanlanmış:D

Kardeşim ben onu eylül 2012 den beri takip ediyorum ilk takipçilerden sayılabilirim ama kardeşlik olaylarına falan girmedim hiç devam etsem şu an çok farklı olurdu.

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Değişim kararı..
    Uyanış..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.