Şimdi Ara

Cesaretli değilim herkeze eziliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıkta dediğim gibi.Hiç cesaretim yok denebilecek şekilde bi kişiyim.Kavgalarda dövebileceğim biri bile olsa girmeden tırsıyorum.Herkez bana sendeki vücut bende olsa okulun kralı olurum falan diyor.Ama bende cesaret yokki dershanede bi tane i*ne var gelip üzerime boksta öğrendiği numaraları deniyor.Bende bişey demiyorum cesaretim yok ya :(.Beyler ne yapmamı önerirsiniz bıktım artık bundan

• Muhtaç olduğun kudret avatarında gizli. He bu arada herkez değil herkes olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge

Muhtaç olduğun kudret avatarında gizli. He bu arada herkez değil herkes olacak.

Dostum senin amacın ne?Ha adam gibi geldik bi sorunumuzu paylaştık.Yorum kasmaya çalıştığın çok belli seni zebani konularına alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Frontasa

quote:

Dostum senin amacın ne?Ha adam gibi geldik bi sorunumuzu paylaştık.Yorum kasmaya çalıştığın çok belli seni zebani konularına alalım

Ciddiyim. Avatarındaki gibi vuracaksın yoksa daha çok ezilirsin. Herkez konusunda da haklıyım Herkes olacak.
  • quote:

quote:

Konu dışında yorum kasılmaz ahbap
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

quote:

Konu dışında yorum kasılmaz ahbap

Biz de kasılmayacağını biliyoruz heralde .Toplam mesaj sayısını etkiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.