Veniba diye bi ilaç var yeni çıktı, 2 aylık falan. ben çıktığından beri kullanırım tavsiyede ederim
Anti-depresan, mutluluk ve yaşama sevinci veriyomuş, tanııyanlar farkı gördüklerini söylüyor
bildigin efexor xr iste sadece isimleri degisIk.... 300mg gun aliyorum, hicde cesaret mutluluk verdigi yok.. sadece olaylara es geciyorsun o kadar.
Ecstasy.
Git psikiyatriste onunla görüş, gerek duyarsa verir. Ben birkaç ay kullandım bazıları fena uyku yapıyor, normalde 7-8 saat uyurken 10 saati geçiyordum günlük, yeni bıraktım farklı bir ilaca geçecem sanırsam. Cesaret anlamında hangi konularda yardımcı olur bilmiyorum ama benim sosyal fobim var örneğin, ara gaz veriyordu işte arada. Git doktora, kafana göre kullanma. Ama evet arkadaşlar da haklı tabi alkol en kısa ve en geçersiz çözüm, ayılınca eskiye dönüyorsun ama olsun
quote:
Orjinalden alıntı: ardicli2000
dopamin ve endorfin salgıları cesareti yerine getirir fazladan çikolata yersen de olur. Bir de amerikan askerlerine ırakta vurulan iğneler var onlardan bulursan değme keyfine :D..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme