Şimdi Ara

Cesaretin var mı aşka ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın izlenebilecek güzel bir dizi, takip ediyorum ve çok beğeniyorum.
    Kolay kolay bişiy beğenmem genelde.
  • bende denk geldiğimde izliyorum güzel dizi
  • Cesaretin Varmı Aşka Dizisi Bitiyor!

Kanal D’nin iddialı yazılık dizilerinden ‘Cesaretin Var Mı Aşka‘ yayından kaldırıldı. İyi bir reyting tutturan dizi, izlenme oranında Kanal D’nin standartlarını yakalayamayınca yayından kalktı.

Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinççi, dizilerinin başarısını konuşmak için CNNTÜRK’te yayınlanan Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu ‘Full Ekran’ programına konuk olmuşlardı.

Ancak, canlı yayınlanan program öncesinde ikili kötü haberi aldı. İyi bir reyting yakalayan dizi, Kanal D’nin 15 share (izlenme payı) yakalama standardına ulaşamıyınca yayından kaldırılan diziler kervanına katıldı.

Dizilerinin yayından kaldırılmasının üzüntüsünü yaşayan Düzyatan ve Özpirinççi’nin moralinin bozuk olduğu gözlendi.
  • Hayda . Tek doğru yaptıkları şeyi kaldırmışlar . Ne kadar salak bi anlayış .
  • Bugün son bölümünün yayınlanacağı söyleniyor. KanalD böyle bir aptallık yapmaz heralde. Son haftalarda dizi, sürekli Avrupa Kupası maçlarıyla çakışıyor. Buna rağmen son hafta en çok izlenendi. Bunu yöneticiler de biliyordur heralde.
    Sürekli ağlayan, insanın içini karartan diziler tutuyor demek ki Türkiye'de.
  • Kanal D nin en güzel dizilerinden birisinin yayından kaldırılacağını sanmıyorum.
  • bencede çok güzel bi dizi müziğide bir harika...
  • Sanmam öyle olsa FİNAL diye verirlerdi
  • çarşambaları galatasarayımızın şampiyonlar ligi maçları olacak
    geyiği bir yana bırakırsak, ilker ayrık, emret komutanımın terliksi, ali erkazan. sevdiğim 3 oyuncu olmasına rağmen beni kendine bağlayamamış bir dizi. tırt çıktı bence. en fazla 3 bölüme konu kalmayacak. konu çıkarmak için zorluyorlar iyice.

bu arada ali erkazanı daha güzel yapımlarda görmek isterdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

çarşambaları galatasarayımızın şampiyonlar ligi maçları olacak
    geyiği bir yana bırakırsak, ilker ayrık, emret komutanımın terliksi, ali erkazan. sevdiğim 3 oyuncu olmasına rağmen beni kendine bağlayamamış bir dizi. tırt çıktı bence. en fazla 3 bölüme konu kalmayacak. konu çıkarmak için zorluyorlar iyice.

bu arada ali erkazanı daha güzel yapımlarda görmek isterdim

Senaryo çook hızlı gelişiyor ileride dizi iyice berbat olacak diye korkmuyor değilim. Ancak ztn çok uzatmasınlar aklımızda güzel anılarla kalsın artık bir dizi de, hep severek izlemeye başlarız tutuluyor diye diziyi iyice uzatırlar ve artık bir manası kalmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Kanal D nin en güzel dizilerinden birisinin yayından kaldırılacağını sanmıyorum.

kalktı bile
  • zaten bi kavak yelleri kaldı izlecek yok başka dizi
  • Avrupa Yakası Gelsede Televizyonda İzleyecek birşey olsa(Benim görüşüm Kimse üstüne alınmasın)
  • Evet Cesaretin var mı aşka? Dizisi Yayından kaldırılmış Bir dizi daha Eski diziler arasında yerini alıcak böylece Gerçekten çok yazık
  • Güzelim Diziyide Kaldırdılar Ya yazıklar olsun..İnş Kadro değişmeden bir başka kanala Transfer olurlar..
  • Dizi gerçekten güzeldi ama sonu genco gibi olacaktı..Genco 20. bölümden sonra iyice saçmaladı ve konu bulamadılar..Aynısı bu dizi içide geçerli olacaktı..Düğün şarkıcısı,gece gündüz gibi dizilerde 2 haftaya kalmaz kalkarlar..Küçük kadınlar dizisi sanırım tuttu ve devam ettirecekler gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 27 Ağustos 2008; 3:55:31 >
  • Reyting RekorLarının ALtındaymış Dizi KaLktı...
  • bu dizi yayından kaldırılırmı ya güzeldi bence
  • Kanal D de yazın en beğendiğim diziydi yaa.
  • Kötü dizi değildi yahu. Tüh..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.