Şimdi Ara

CES 2013 : Panasonic, kemik iletimli kulaklık modelini sergiledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Ben bilmiyorum, o gün denediğimde çok beğenmiştim. Çok orjinal bir şey olduğundan dolayı ben bir tane aldım. Yahu ne zaman aldın falan filan diyeceksiniz ama çok istediğim bir şeydi. Görür görmez aldım valla. Bugün de çıktım , ne kadar arkadaşım , dostum hatta babalarına bile gösterdim. Kafaya dayayınca sesi beyninin içinde duyuyorsun.Gerçekten çok hoş bir şey. Üstelik çok pahalı da gelmedi. Kaçırılmayacak derecede enteresan bir ürün...

CES 2013 : Panasonic, kemik iletimli kulaklık modelini sergiledi CES 2013 : Panasonic, kemik iletimli kulaklık modelini sergiledi CES 2013 : Panasonic, kemik iletimli kulaklık modelini sergiledi

Dostum pm atamiyorum sana da modelini falan bi yazsaydin ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Ben bilmiyorum, o gün denediğimde çok beğenmiştim. Çok orjinal bir şey olduğundan dolayı ben bir tane aldım. Yahu ne zaman aldın falan filan diyeceksiniz ama çok istediğim bir şeydi. Görür görmez aldım valla. Bugün de çıktım , ne kadar arkadaşım , dostum hatta babalarına bile gösterdim. Kafaya dayayınca sesi beyninin içinde duyuyorsun.Gerçekten çok hoş bir şey. Üstelik çok pahalı da gelmedi. Kaçırılmayacak derecede enteresan bir ürün...

CES 2013 : Panasonic, kemik iletimli kulaklık modelini sergiledi CES 2013 : Panasonic, kemik iletimli kulaklık modelini sergiledi CES 2013 : Panasonic, kemik iletimli kulaklık modelini sergiledi

Dostum pm atamiyorum sana da modelini falan bi yazsaydin ya

Yukarıda yazmışım, linkini bile vermişim. Markasını da yazmışım. Modelini de yazmışım.
    Ne vereyim ki başka?

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    mobil olduğum için sadece son postuna bakmışım benim hatam
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.