Şimdi Ara

**CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ KAZANANLAR 2014** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anixie

Aynen zaten birçok kisi ist. dışı. Whatsapp grubunu ingilizceler kurmuş, biz de kuralim

Kuralım peki nasıl yapacaz
    Pm den bana numaralarınızı atın ben ekleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: anixie

Mesaja ekle de görsünler 2-3 kişilik grup olmasin

Dogru diyon alibro47 ayarlasın onu @alibro47
    Zaten herkes çevresindeki ctf lileri eklese grup epey kalabalık olur

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

Gencler nasil kazaniyonuz

Hazır daha yeni üniversite sınavı olmuşken konu hakkında bir şeyler Söylemek istiyorum.aslında söylenilecek çok şey var da hiç olmazsa bir kısmını aktarayım.
    uzun bir süre zamanımı sınavları ve sınavlarda çok başarılı olan öğrencileri diğerlerinden ayıran Özellikleri düşünerek geçirdim.Benim de onlar gibi olabileceğime ilk kez onlarında benim gibi oldugunu görerek inanmıştım.sınavlarda başarılı olan insanları çok zeki ondan böyle yapıyor diyerek kolaya kaçıyoruz ve Sorumluluğu ben onun kadar zeki değilim ondan yapamıyorum diyerek kendimizden uzaklaştırıyormuşuz
    Gayet de o fen liseli derece grubu dediğim kişilerde benim yaptıgım gibi dikkat hataları yapıyor, o kadar da değil diyeceğimiz yanlışlar yapıyorlardı. Zeka faktörünü elemine ettiğimde artık daha gerçekçi analizler yapmaya başladım.bugün sırf sınav sonucuna bakarak ilk 1000 deki birinin 20.000. Birisinden zeki ya da dahi oldugunu iddia edemeyiz.kaldı ki zeka pek çok alt birime ayrılır hangi biri ölçülecek
    Hatta belki de 20bindeki birisi bilgiyi daha çabuk kapan ve dahi Özgün Düşünceleri olan biri bile olabilir
    Peki farkı ne yaratıyor veya başka bir deyişle sınav neyi ölçüyor
    Üniversite sınavı kimin daha zeki oldugunu değil kimin stres ve panik anlarında Soğukkanlı bir şekilde hareket ederek mevcut bilgi dağarcığını en verimli kullanabildiğini ölçer
    Yani zeka gibi Çokça ana babadan kalıtılan bir özelliği değil hayatının Dönüm Noktası olabilecek bir zaman diliminde Duygularını bir kenara itip mantıklı kararlar vermeyi,hızlı ve aynı zamanda dikkatli Olmayı , çabuk düşünmeyi , hem detaylara boğulmadan hem de çok yüzeysel olmadan bilgiyi elekten geçirmeyi,Süreyi kontrol etmeyi, kendini tanımayı (çok çalışıyorum ama başarısız oluyorum cümlesinin ana sebebi bireyin kendini yeterince tanıyamaması,sorunu dogru Teşhis edememesi veya dogru soruna yanlış Çözümler üretmesi) gibi pek çok şeyi ölçer.
    Farklı nitelikle ve yeterlikte insanların aynı sınavla değerlendirilmesi bana da mantıksız geliyor fakat ne yazık ki şartları değiştiremiyorsak ona uyum Sağlamak zorundayız.

• Arkadaşlar çok önemli bir yardımınıza ihtiyacım var.Ben inönü tıp 4.sınıf öğrencisiyim.Sizin üniversiteniz benim çok ihtiyacım olan fakat bizim üniversitenin abone olmadığı bir yabancı fizik muayene kaynağına abonelik sağlamış.Ben sizin kütüphane hesabınızdan buraya ücretsiz bağlanıp fizik muayene videolarını izleyebilirim fakat bunun için kampüs dışı erişim gerekiyor.Kampüs dışı erişim için ise öğrenci e-posta sı ve şifresine ihtiyacım var acaba bunun için yardımcı olabilir misiniz.

Ulaşmak istediğim adres bu
    batesvisualguide.com
    Home | Bates' Visual Guide
    http://batesvisualguide.com/index.aspx
    sizin kütüphanenizin abone veritabanları kısmına bakarsanız üye olduğunuzu görebilirsiniz lütfen yardım edebilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.