|
Acan mı? ![]() Firmanızı yazmadınız. Düşündürücü. |
|

|
Acan mı? ![]() Firmanızı yazmadınız. Düşündürücü. |
|
|
Mrb fiber modem ücreti belli mi ustam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Cevap için teşekkürler şimdi whatsapp dan yazdım cerennete şey dedi denizlide hizmet veriyoruz dedi bende balikesir de hizmetiniz yokmu dedim Alt yapım türk telekom fiber maalesef dedi o yüzden cerennete başvuracaklar denizlide yaşıyor olması lazım bilginize < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 11 Mart 2025; 4:34:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet, sadece Denizli'de kendi altyapısından. Balıkesir için Rekornet (Sitenet), Hiperonline ( hizmet bölgelerimiz kısmında Balıkesir'de var diiyor) bakın isterseniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben havadan fiberede razıyım ama bizim ilbade mahallesinde hiçbir firmanın fiber altyapısı yok malesef cerennet'in de yakın zamanda bizim buraya geleceğini sanmıyorum keşke gelse tahadütü bozar direk geçerim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 13 Mayıs 2025; 22:10:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hayırlı olsun. Cihaz modeli nedir? Kullanıcı adı ve şifre veriliyor mu, kendi rütetimizi kullanmak için. 146.66.155.1 tracert test sonucunu atar mısınız? Merak eden arkadaşlar için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
cmd'ye, tracert 146.66.155.1 yazıp, enter. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 13 Mayıs 2025; 21:59:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
40 altı iyi; 10 üzerinden 100 puan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|