Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.224
Cevap
221
Favori
458.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücretsiz bir banka kartı cepteteb hesap açın internet sitesinden. Size gelip teslim edecekler. Mobil ya da internet bankacılığından takip edebilirsiniz. Dolar eurp hesabı açabilirsiniz ücretsiz. Teb fx var ordan dmviz alımı ve satışı yapabilirsiniz. Atm çekebilirsiniz tabi sorun olmaz. Kampanyaşarıda güzel biraz inceleyin isterseniz
    Faizi falan değişebilir her bankanın ama 1 yıl sonra olayı düşme gibi olayı yok. 500tl yada 500 dolar eksik değerlendirir faizlendirir cepteteb bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 21 Eylül 2018; 20:36:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Ücretsiz bir banka kartı cepteteb hesap açın internet sitesinden. Size gelip teslim edecekler. Mobil ya da internet bankacılığından takip edebilirsiniz. Dolar eurp hesabı açabilirsiniz ücretsiz. Teb fx var ordan dmviz alımı ve satışı yapabilirsiniz. Atm çekebilirsiniz tabi sorun olmaz. Kampanyaşarıda güzel biraz inceleyin isterseniz
    Faizi falan değişebilir her bankanın ama 1 yıl sonra olayı düşme gibi olayı yok. 500tl yada 500 dolar eksik değerlendirir faizlendirir cepteteb bu arada.
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar ben cepteteb açtırmak istiyorum fakat galiba sadece kredi kartı olarak açılıyor hesap ben öğrenciyim direk banka hesabı olarak açma şansım var mı acaba öğrenci olduğum için çok fazla bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraBabaTR

Arkadaşlar ben cepteteb açtırmak istiyorum fakat galiba sadece kredi kartı olarak açılıyor hesap ben öğrenciyim direk banka hesabı olarak açma şansım var mı acaba öğrenci olduğum için çok fazla bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
    sadece kredi kartı olsa herkes bu kadar kolay açtıramaz, ayrıca cepteteb hesap ve kredi kartı başvurusu ayrı yerlerden yapılıyor, yani cepteteb hesap olarak başvuru yapabilirsiniz, bende öyle yaptım

• Yıllardır cepteteb hesabı ve kk kullanmaktayım.bu gün atm de şifre girdikten sonra “müşteri edinim bilgilerindeki eksiklik sebebiyle Şubenize başvurun” ikazı aldım.ama işlemi yaptı.
    Başına gelen bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede06

Yıllardır cepteteb hesabı ve kk kullanmaktayım.bu gün atm de şifre girdikten sonra “müşteri edinim bilgilerindeki eksiklik sebebiyle Şubenize başvurun” ikazı aldım.ama işlemi yaptı.
    Başına gelen bilgisi olan var mı?
    Aynı sorun bende de var.
  • Bana aylar önce sms gelmişti kredi kartı limitinizi 600 yapın 50 TL bonus hediye diye fakat sms yanlışlıkla silindi bu mesajı alan var mı aranızda 4616 ya atılan mesaj lazımm :((

• quote:

Orijinalden alıntı: MuniteD7

Bana aylar önce sms gelmişti kredi kartı limitinizi 600 yapın 50 TL bonus hediye diye fakat sms yanlışlıkla silindi bu mesajı alan var mı aranızda 4616 ya atılan mesaj lazımm :((
    LIMIT >>> 4616

• Beyler basvurdum ama Kutahyada ne kurye ne bankaci varmis gidin teb hesabi acdirip alin vs diyor adam bana geri donende olmadi 4gundur. Bilmiyorum napsam. İnternet bankaciligi acdirip alin diyo ucreti vs var midir ki?

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Yeni tip kimlik aldığımız için çağırmış atm üzerinden teb .şubeye gidildi sisteme işlediler sorun çözüldü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kitapyurdu kampanyasının 1 ay daha uzatıldığı haberi geldi şimdi. Hayırlı olsun.
  • cmanager kullanıcısına yanıt
    ama gene kampanya döneminde alınacak iade 75 tl. sadece ilk ayları atlayanları için iyi oldu.
  • dede06 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

ama gene kampanya döneminde alınacak iade 75 tl. sadece ilk ayları atlayanları için iyi oldu.
    Gece aradım onlar da bilmiyor kullananlar da iade alacak mı, almayacak mı. Eğer ki ben 3 ay 75 lira indirim aldıysam ve bu uzatma alamayanlar içinse bir esprisi yok bize.
  • Uzun ugras sikayet kaydi vs derken kart geldi. Simdi bunun ciplisi var mi birde uzerinde isim yazili talep edebilir miyim ?

• Öğrenci olarak başvurdum ama 500TL meselesini şimdi gördüm. Eğer kabul ederlerse aradıklarında iptal mi ettirsem?
  • contactless olmayacak mi bu kart yakin zamanda? hala olmamasi ilginc

• Cepteteb beni aramadan başvurumu onaylamış ama ev adresime gitmiş. Ben üniversitede okuduğum için adresim farklı. Kurye mesaj attı, adresimi değiştirdim bakalım buraya yollayacaklar mı.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    neymiş 500 tl meselesi?
  • günlük faizi neden halen %14 de tutuyorlar????
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.