Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.224
Cevap
221
Favori
458.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir de isimli kartla gerçekleştirip sonucunu paylaşırsanız sevinirim.
  • 28 Şubat hakkında kesin bilgisi olan var mı? 3 martta geldi iade.Mart ayına mı dahil oldu bu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd322 -- 5 Mart 2015; 15:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler mcc kodu olan pos ile normal pos cihazı arasındaki fark nedir?Cepteteb ulaşım indirimi için sadece mcc kodu olan pos cihazları demiş.Konuya pek hakim deilim yardımcı olabilecek varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 5 Mart 2015; 15:58:16 >
  • MCC tüm poslarda bulunan açılımı merchant category code yani üye işyeri kategorisi ni açıklayan bir numaradır. Her poscihazında bağlı bulunduğu firmanın tabela ismi ile farklılık gösterebilecek şekilde bir mcc kodu vardır ve ancak üye işyerinin pos bankasını arayarak teyit ermesi yada sizin 1 TL lik provizyon çektirmeniz ile anlayabikeceğiniz bir koddur.
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    mesala ben biletimi metro turizm,kamil koç gibi otobüs firmalarının posundan geçirerek alsam ulaşım indirimi alırmıyım?
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    tmm tşkkürler
  • Mr0range M kullanıcısına yanıt
    Faiz enflasyona karşı paranın alım gücünü koruyor yani artı bir değer katmıyor.Dikkat ettiyseniz faiz oranları ile enflasyon oranları birbirine çok yakın,eğer paranızı uygun bir şekilde yatırmazsanız paranızın alım gücü erir.Bence dinimiz de tefecilik haramdır,%50-100 gibi kısa sürede çok yüksek miktarlardaki faizler.Yoksa biz sadece enflasyondan kendimizi koruyoruz.Kendini korumakta günah olamaz
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_berkay -- 10 Mart 2015; 20:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_berkay

Hesabıma para gelmiş ne parası sizce? Müşteri hizmetlerini Aradım bilgileri yok. Şube'den gönderilmiş incelememiz Lazım dediler bende şubesiz bankacılık değil mi dedim evet dedi sustu incelemeyin o zaman kullanayım bu parayı dedim bende :):) şikayet kaydı oluşturmuştum ondan sonra geldi bu para ayrıca hiç şu para cebe gibi işlemlerde bulunmadım kredi kartımda yok

Biri yanlışlıkla göndermiş olmasın başkasına göndericem derken :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

quote:

Orijinalden alıntı: b_berkay

Hesabıma para gelmiş ne parası sizce? Müşteri hizmetlerini Aradım bilgileri yok. Şube'den gönderilmiş incelememiz Lazım dediler bende şubesiz bankacılık değil mi dedim evet dedi sustu incelemeyin o zaman kullanayım bu parayı dedim bende :):) şikayet kaydı oluşturmuştum ondan sonra geldi bu para ayrıca hiç şu para cebe gibi işlemlerde bulunmadım kredi kartımda yok

Biri yanlışlıkla göndermiş olmasın başkasına göndericem derken :)

Alıntıları Göster
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_berkay -- 10 Mart 2015; 20:43:37 >

• Bugun TEB şubesine gittim gitmeden CEPTETEB i aradım Şube'den oara yatıracağım yüklü miktar oluyor dimi dedim oluyor dendi gittim Neyse parayı verdim kadın ilk kez CEPTETEB e para aktarıyorum vs dedi olmazsa atm den yatırırsınız diyor? Harbi kafalar çalışmıyor yüklü miktar diyorum atm diyor. Atm de soyulsak ne olacak ya da şube niye var o zaman dengesizlik biraz bu

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

Bugun TEB şubesine gittim gitmeden CEPTETEB i aradım Şube'den oara yatıracağım yüklü miktar oluyor dimi dedim oluyor dendi gittim Neyse parayı verdim kadın ilk kez CEPTETEB e para aktarıyorum vs dedi olmazsa atm den yatırırsınız diyor? Harbi kafalar çalışmıyor yüklü miktar diyorum atm diyor. Atm de soyulsak ne olacak ya da şube niye var o zaman dengesizlik biraz bu

hocam ben neler çektim neler kredi başvurusunda 3 kere şubeye gittim ilkinde başından savdılar sonra gittim bir sözleşme imzaladım olmadı bu arada telefonla cepteteb ile teb şubedeki çalışanları telefonda konuşturuyorum ben size nasıl güveneceğim diye kavga ediyorlar düşün :D en sonunda en üst düzeyde nereye şikayet edebilirim dedim twitterdan etekeri tutuştu 3. kez şubeye gitmek zorunda kalsamda yaptılar ha yani cepteteb ile teb şubeler iletişim yok birbiriyleriyle.... bu arada belirteyim teb şubeden cepteteb hesapları göremiyoruz dedi xxxx şeklinde görünüyor demişti ordaki kadın

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

Bugun TEB şubesine gittim gitmeden CEPTETEB i aradım Şube'den oara yatıracağım yüklü miktar oluyor dimi dedim oluyor dendi gittim Neyse parayı verdim kadın ilk kez CEPTETEB e para aktarıyorum vs dedi olmazsa atm den yatırırsınız diyor? Harbi kafalar çalışmıyor yüklü miktar diyorum atm diyor. Atm de soyulsak ne olacak ya da şube niye var o zaman dengesizlik biraz bu

hocam ben neler çektim neler kredi başvurusunda 3 kere şubeye gittim ilkinde başından savdılar sonra gittim bir sözleşme imzaladım olmadı bu arada telefonla cepteteb ile teb şubedeki çalışanları telefonda konuşturuyorum ben size nasıl güveneceğim diye kavga ediyorlar düşün :D en sonunda en üst düzeyde nereye şikayet edebilirim dedim twitterdan etekeri tutuştu 3. kez şubeye gitmek zorunda kalsamda yaptılar ha yani cepteteb ile teb şubeler iletişim yok birbiriyleriyle.... bu arada belirteyim teb şubeden cepteteb hesapları göremiyoruz dedi xxxx şeklinde görünüyor demişti ordaki kadın

Ben sert çıktım biraz. İbana havale yapıverin onuda yapamıyorsanız çekerim tüm paramı uğraşamam böyle dedim yolladı cepten kontrol edin dedi yatmıştı. iş bilmiyorlar ve dizin Dediğiniz gibi birbirlerinden haberleri yok aö her şubede CEPTETEB afişleri var ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: atropin

demiyollari diye yazmislar. tcdd dahil degilse hangi demiryollari dahilmis?
    internetten mi almistin hocam??

İnternetten almıştım, MCC kodu uymadığı için iade olmayacak dedi. Yarın bir daha arayayım Mart'ın 3.haftası olayını da söyleyeyim bakalım ne diyecekler?
  • Şaban Oğlu Şaban kullanıcısına yanıt
    Daha önce alanlar oldu önceki mesajlarda da vardı.

• 1 hafta içinde şifre almadığım için cepteteb hesabım kapanmıştı müşteri hizmetleriyle görüştün yeni kart gönderelim dediler tamam dedim. Dün kart geldi normal teb banka kartı gelmiş. Şimdi arayıp sövsem ben suçlu olurum! Söyleyin bana ne yapayım?

• Bankanın çalışanlara tutumları:

ekşi sözlük
    teb'in iş ilanındaki başörtüsü faşizmi
    https://eksisozluk.com/tebin-is-ilanindaki-basortusu-fasizmi--3926113

ekşi sözlük
    teb'in çalışanlarını istifaya zorlaması
    https://eksisozluk.com/tebin-calisanlarini-istifaya-zorlamasi--4713908

Böyle bankadan müşteriye iyi hizmet beklemeyin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bahsedilen olayin gozumde bankanın degerine etkisi notr dur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Hocam kentkart ı bu metrodaki cihazlardan mı doldurdunuz acaba?

Evet oradan doldurmustum.

• wizzairden bilet alamadım. hata veriyor

kart yeni geldi ve şifresini internet subeden aldım.

hiç atmde işlem yapmadm, ondan olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.