< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kart detayları - sağ üst çark simgesi - sağ üst o işareti -limit /kapatma seçeneği < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim troy sade kart diğer kampanyayla birleşmiyor yoksa akaryakıt için çift kazanım olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cepteteb'de Şu an işlem yapamıyoruz hatası alan başkası var mı? Kaldırdım tekrar kurdum... |
Sade kartlar hariç teb emekli bonus troy ve bonus troy özellikliler dahil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 4 Temmuz 2025; 1:41:32 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
5 fatura şart değil, her fatura için maksimum 50 TL indirim veriyor. 5 taneye kadar bu şekilde toplamda 250 TL indirim sağlıyor. 3 tane verirseniz en fazla 150 TL alırsınız. |
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Durduk yerde 800 TL puan aldık. 4 Temmuzda yaptığımıza göre 4 Aralıkta tekrar denersek yine verir mi? |
teb infinite metal kartı kullanan var mı? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrichor33 -- 4 Temmuz 2025; 13:30:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |