Şimdi Ara

Cepteteb Aktif Kullanılmayan Hesaplarda 1 Yıllık BLU TV Üyelik Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
1.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydan fazla süredir Cepteteb uygulamasından hesabıma giriş yapmamıştım. Biraz önce 1 yıllık BLU TV üyelik kodu verileceğine dair sms ile kampanyadan haberdar oldum. Anladığım kadarıyla tek şart uzun süredir giriş yapmamış kullanıcı olmak. Bugün yarın sms gelebilir.

Kampanya detayları;

www.cepteteb.com.tr
    Sana özel 1 yıllık hediye BluTV Üyeliği | CEPTETEB
    https://www.cepteteb.com.tr/mobil-blutv

Sana özel 1 yıllık hediye BluTV Üyeliği

Sana özel kampanya ile 5 Mayıs 2023 tarihine kadar CEPTETEB Mobil’e giriş yap, 1 yıllık hediye BluTV üyeliği kazan.

BluTv Kampanya detayları

• Kampanyadan faydalanmak için 5 Mayıs 2023, saat 23.59’a kadar CEPTETEB Mobil’e giriş yapman yeterli.
    • Kampanya koşullarını sağladıktan sonra 9 Mayıs 2023 tarihine kadar 1 adet 1 yıllık hediye BluTV üyeliği sağlayan kupon kodunu SMS ile göndereceğiz ve BluTV kupon kodunu 1 Haziran 2023’e kadar kullanman gerekmektedir.
    • Kampanya kişiye özeldir ve 02.05.2023 tarihinden itibaren doğrudan SMS veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan bildirim alan müşteriler kampanyadan faydalanabilir ve kampanyadan yararlanabilecek müşteri kitlesi TEB inisiyatifindedir.
    • 1 yıllık hediye BluTV üyeliği sağlayan kupon kodun bir defaya mahsus 365 günlük Platform üyeliği hakkı vermektedir ve 1 Haziran 2023’e kadar kullanılabilir. 1 Haziran 2023’e kadar aktive edilmemiş tüm kodlar geçerliliğini yitirecektir.
    • https://www.blutv.com/ web sitesi üzerinden yeni üyelik oluşturarak veya mevcut üyeliğinde hediye kupon kodunu girerek, BluTV servisini 365 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsin.
    • In-app purchase (Uygulama içi ödeme) ve mobil ödeme yöntemi ile abonelik gerçekleştirmiş kullanıcıların, kupon kodlarını tanımlayabilmesi için mevcut aboneliklerini iptal etmeleri veya farklı bir e-mail adresi ile abonelik başlatmaları gerekmektedir.
    • Satın alınan kupon kodları sadece yurt içi kullanım için geçerlidir.
    • Kod ne zaman aktive edilirse, izleme hakkı o tarihten itibaren başlar.
    • SMS gönderimleri bir güne kadar gecikmeli olabilir.
    • Kampanya stoklarla sınırlıdır ve CEPTETEB Mobil’e dijital bankacılık parolası ile giriş yapan ilk 3.917 müşteri için 1 yıllık hediye BluTV üyeliği sağlayan kupon kodu kazanılabilir.
    • BluTV ve TEB kampanya süresini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

• Uzun süredir girmiyorum ben de. Sms gelmedi bekleyelim bakalım gelirse gireriz.

"Fırsatını yakalayın" diyor

Degerli Musterimiz, 1 yillik hediye BluTV sizi bekliyor. 05.05.2023'e kadar CEPTETEB Mobil'e giris yapin, 1 yillik hediye BluTV uyeligi firsatini yakalayin. CEPTETEB Mobil'i yuklemek icin: Detayli bilgi: cepteteb.com.tr/mobil-blutv SMS ret icin IPTAL yazip 2941'e gonderin. Mersis: 0876004342000105 B016

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gecikmeli de olsa kampanya kodu sms olarak geldi bana. hepsiburada premiuma ihtiyaç kalmadı 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.