Şimdi Ara

CEPSHOP NEREDE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz veya gördüğünüz gibi cepshop lar tarihe karıştı ama bana göre hiç iyi olmadı.
    geçenlerde kontör almak için cepshopa doğru giderken birde ne göreyim tabelada o alıştığım cepshop yerine vodafone yazıyordu bana o kadar itici geldiki giresim gelmedi bende girmedim giitim kontörü marketten 50 kuruş farkla aldım.

ben cepshop isminin Türkiyede isim yapmış ve alışılmış olduğunu düşünüyorum değiştirilmesi iyi olmadı siz ne düşünüyorsunuz?

• Belki de haklısın bir yönde, Vodafone CepShop yazalabilirdi.Ama şu var ki Telsim ismini ve o isimle anılan herşeyi değiştirecekler ve yepyeni bir kimliğe bürünecekler bundada bence haklılar.Bu Türk Milleti hangi değişikliğe alışmadı ki bunada alışmasın. Aria ve Aycell birleşip AVEA adını alınca ilk önce herkes yadırgamıştı ama şimdi Aria ve Aycell adını anan bile yok.
  • ilginç olsa gerek bu kadar umursamama
  • Zaten Türkçe değildi.
    İlk günden bu güne kadar özentilik sezinlemişimdir hep… Bu gibi nedenlerden ötürü pek de garipsemedim ve de üzülmedim.

En azından şu anki ismi bir şirket adıdır ve birçok ülkede aynı isimle hizmet vermektedir.
  • Ha CEPŞOP, Ha vodafon. Aradaki fark nedirki. İkiside Türkçe değil zaten...
  • hizmet kalitesi artsında adı hiç önemli değil..cepshop da zaten türkçe değil vodafone türkçe bi isim koyarsa tabi daha iyi olur cep shop yerine..önemli olan hizmettir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Ha CEPŞOP, Ha vodafon. Aradaki fark nedirki. İkiside Türkçe değil zaten...

En azından biri özünde yabancı…

Diğeri gibi farklı gözükme çabası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 10 Şubat 2007; 13:34:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farketmez pek itici gibi görünmüyor vodafone tabelaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Farketmez pek itici gibi görünmüyor vodafone tabelaları

Evet ne fark var ki.
  • Hata daha güzel..sıfır gelmiş :)

50 kuruş için girmemezlik garip geldi :)
  • Bence daha iyi oldu. Zaten vodafone dünyada kendini kanıtlamış bir marka değil mi? Alışmak için o kadar da kasmaya gerek kalmayacak. Şimdiden Telsim değilde Telsim Vodafone diyoruz zaten ki ayrıca eski cepShoplarda zaten yalnızca Vodafone yazmıyor. Telsim Vodafone yazıyor .
  • Bence de farketmez. Çoğu arkadaşın dediği gibi türkçe isim değişseydi üzülürdüm. Ama cepshop la vodafone yazısı arasında bence fark yok. Hatta vodafone daha uzun bir isim göze daha güzel görünüyor.

Tabi cepshop lar kendine özgüydü. Yani demek istediğim cepshop sıradan telefoncu değildi. Anlam kargaşası olucak şimdi. Diyelim parça kontör yüklemek için birine yetkili bayiyi tavsiye etceksiniz cepshop a git yerine vodafone yetkili bayisine git demek biraz garip ve anlamsız oluyor. Buna bir isim bulmak lazım. Mesela Turkcell de aynı işi yapan yerlere Turkcell extra denmesi gibi.
  • Vodafone PLUS olsa hoş olur bana kalırsa
  • evet.. vodafone+ gibisinden şekil olabilirdi
  • Cem Uzan iktidar olursa ne yapacak çok merak ediyorum
  • ya ne olursa olsun sen bu oparatörü kullanıyon mu ha cepshop yazmış ha wadafone yazmış ne farkeder nasıl olsa wadafonun hattı artık o elden bişey gelmez yorumlar boşa olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salur

Cem Uzan iktidar olursa ne yapacak çok merak ediyorum

Mazotu 1 lira yapacak!

Telsim yine onun olacak!
  • Telefon kullanmadan cep telefonu ile konuşulabilrcek, Trük kızları gitcek Rus kızları gelicek, kızların biz arkadaşız demesi yasaklanacak
    quote:

Orjinalden alıntı: Salur

Cem Uzan iktidar olursa ne yapacak çok merak ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.