Şimdi Ara

Cep telefonundan anlayanlar bakabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben wap sitelerinden telefonuma oyun indirmek istediğimde Java ekranı geliyor ve 5sn. sonra telefon kendiliğinden reset atıyor.Telefonu fabrika ayarlarına getirip herşeyi en baştan denedim ama sonuç aynı.Yardım edebilirseniz sevinirim.Not:Telefonun modeli SGH-E250

-D.N:Mod arkadaşlardan özür dilerim.Cevabımı alana kadar konuyu silmezlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalPWN -- 21 Ekim 2009; 22:02:49 >

• Uppp
  • Yardım lütfen beylerrr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

http://gallery.mobile9.com/ adlı siteye girin.

Find Downloads For... yazan kısımda kutucuk var ordan telefonunuzu seçin. Ardından yanında bir kutucuk daha belirecektir. Orayı da ''Java Software'' olarak işaretleyin daha sonra ''go'' tuşuna basın. Karşınıza çıkan ekrandan indirmek istediğiniz oyunu seçin. Download yazısına tıklayın.

Burdan itibaren dikkatli okuyun.

Download yazısına baktıktan sonra 10 dan geriye sayıp önünüze bir ekran çıkacak. Aç Kaydet İptal yazan. Kaydet tuşuna basın. Gözat penceresi çıkacak ordan masaüstünü veya nereye kaydetmek istiyorsanız orayı seçin. Ondan sonra pencerenin hemen altında yazan Dosya adı kısmı var. Orda dosyanın adı yazıyor. o adın sonuna '' .jar '' yazın. Örneğin: oyunun adı Mario ise Mario.jar olmalı. Bu işlemi de hallettikten sonra Dosya Adının altında yazan Kayıt TürüBütün Dosyalar yapın ve bilgisayarınıza kaydedin. Daha sonra dosyayı usb ile telefonunuza atın. Kolay Gelsin.

Dediğin gibi yaptım hafıza kartına attım ama görmüyo.Java olarak yüklemem lazımmış.

-Benim anlamadım okuldan bi arkadaşım 10-15 tane oyunu sorunsuz indirmiş ama bende neden bu sorun var ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.