Şimdi Ara

Cep telefonuna taksit imkanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Cep telefonu almak istiyorum özelliklede sony xperia z1 veya z2yi kestirdim gözüme. ama nakit alıcak birikimim yok.malum cep telefonuna taksit imkanıda kaldırıldı. Acaba hiçbir taksit imkanı yokmu yada bildiğiniz taksit yapan site veyahutta yöntemler filan bi aralar hediye kartı verip ona taksit yapıyolarmış onuda kaldırmışlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali77

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Cep telefonu almak istiyorum özelliklede sony xperia z1 veya z2yi kestirdim gözüme. ama nakit alıcak birikimim yok.malum cep telefonuna taksit imkanıda kaldırıldı. Acaba hiçbir taksit imkanı yokmu yada bildiğiniz taksit yapan site veyahutta yöntemler filan bi aralar hediye kartı verip ona taksit yapıyolarmış onuda kaldırmışlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bildiğim kadarıyla evkur taksit yapıyor ama içeriği hakkında bilgim yok. Onun dışında faturaya ek alabilirsin ki şu an en güvenlisi bu gibi duruyor.
  • evkurdan taksitli alabilirsin senetle ama değernden fazlaya almış olursun telefonu vade farkı alıyorlar.
    Ticari kredi kartlarıylada taksitli alabilirsin.
  • Hocam evkurdan alma sakin ha. Cok pis kazik, fiyati 1500 olan bir cihazi 2000e satmaya calistikar bugun kizilayda, amandeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • operatörlerden faturaya ek alabilirsin
  • Z1 iyi fiyata bulabilirsen öneririm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAKSİTLİ TELEFON
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.