cep telefonu alcam kapaklı ve güzel foto cekmesı cok onemlı kafamda 2 tane tel war bırıncısı sony ericson k750i diyeride samsung D500 tam olarak pıyasadakı fıyatları nedır bu cıhazların butcem 380 ytl cıwarında tawsıye lerınızı beklıyorum
bıde cep telefonlarını ınceleyebılıcen bı sıte lınk ı werırsenın cok ıyı olur
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
cep telefonu alcam kapaklı ve güzel foto cekmesı cok onemlı kafamda 2 tane tel war bırıncısı sony ericson k750i diyeride samsung D500 tam olarak pıyasadakı fıyatları nedır bu cıhazların butcem 380 ytl cıwarında tawsıye lerınızı beklıyorum
O paraya alabileceğin en iyi telefon K750i'dir.Fotoğraf kalitesi D500'den çok daha üstündür.Bunun yanında ses, ekran, hafıza, radyo vb. yönlerden de üstündür...(K750i kapaklı bir telefon değil)
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
Eğer fotoğraf kalitesine önem veriyorsan 2 Megapiksel autofocus ve macro modu özellikli kamerasıyla Sony Ericsson K750i'yi tavsiye ederim. Telefonda çift led flaş bulunuyor. Bunun yanında telefona MXE-60 (Harici xenon flaş) aparatı da takabiliyoruz.
istediğin şartlarda bulabileceğin en iyi telefon k750i bence
Bu gün eşime anneler günü hediyesi olarak K750 aldım. Fiyatı 380 YTL. 12 takside böldüler. Bence o fiyata daha iyisini bulamazsın, her bakımdan üstün. Ben de W800 var. Işık uygun olursa çok kaliteli resim çekiyor. K750 nin W800 den tek farkı hafızası. D500 ü boş ver.