Şimdi Ara

CEP TELEFONU ALMAYI DUŞÜNÜYORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cep telefonu alcam kapaklı ve güzel foto cekmesı cok onemlı kafamda 2 tane tel war bırıncısı sony ericson k750i diyeride samsung D500 tam olarak pıyasadakı fıyatları nedır bu cıhazların butcem 380 ytl cıwarında tawsıye lerınızı beklıyorum

bıde cep telefonlarını ınceleyebılıcen bı sıte lınk ı werırsenın cok ıyı olur

• quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

cep telefonu alcam kapaklı ve güzel foto cekmesı cok onemlı kafamda 2 tane tel war bırıncısı sony ericson k750i diyeride samsung D500 tam olarak pıyasadakı fıyatları nedır bu cıhazların butcem 380 ytl cıwarında tawsıye lerınızı beklıyorum

O paraya alabileceğin en iyi telefon K750i'dir.Fotoğraf kalitesi D500'den çok daha üstündür.Bunun yanında ses, ekran, hafıza, radyo vb. yönlerden de üstündür...(K750i kapaklı bir telefon değil)

• quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

cep telefonu alcam kapaklı ve güzel foto cekmesı cok onemlı kafamda 2 tane tel war bırıncısı sony ericson k750i diyeride samsung D500 tam olarak pıyasadakı fıyatları nedır bu cıhazların butcem 380 ytl cıwarında tawsıye lerınızı beklıyorum

http://www.mobimag.com/ süper aynı zamanda karşılaştır mada yapabiliyosun

• Eğer fotoğraf kalitesine önem veriyorsan 2 Megapiksel autofocus ve macro modu özellikli kamerasıyla Sony Ericsson K750i'yi tavsiye ederim. Telefonda çift led flaş bulunuyor. Bunun yanında telefona MXE-60 (Harici xenon flaş) aparatı da takabiliyoruz.
  • istediğin şartlarda bulabileceğin en iyi telefon k750i bence
  • Bu gün eşime anneler günü hediyesi olarak K750 aldım. Fiyatı 380 YTL. 12 takside böldüler. Bence o fiyata daha iyisini bulamazsın, her bakımdan üstün. Ben de W800 var. Işık uygun olursa çok kaliteli resim çekiyor. K750 nin W800 den tek farkı hafızası. D500 ü boş ver.
  • kesinlikle K750 seçmelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen hala öneride bulun, adam w810 aldı bile..
  • k750i her yönden daha iyi ayrıca d500 çok eski bir model ama ses kalitesi süperdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.