Şimdi Ara

Cep Telefonu Alma Yöntemleri ve Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum. Elimde çok çok eski bir telefon var yani yeni telefon almak zorunluluk oldu.

Bu konuda bir çok telefon araştırdım zenfone 2 yi bekliyordum ancak fiyatı bekledigimden biraz fazla geldi.

Bütçem 1000 lira civarı çok fazla çıkamam. Şu ana kadar g7, lenovo vibe, zenfone2, gm one vb telefonlar baktım.

Aldıgım telefonun 2-3 yıl beni götürmesini istiyorum. Telefonla oyun oynayacagımı sanmıyorum sadece sosyal medya, müzik ve kamera.

En büyük sıkıntım alma yöntemi. Elimde kredi kartı vs yok. 3 seçeneğim var evkur vs gibi yerlerden almak, operatörlerden almak, son olarak vatan bimeks kartsız taksit yapıyormuş öyle alabilrim.

Bu alma yöntemlerine göre telefon önerirseniz sevinirim.

• M4 aqua demek istiyorum. Ama bir sart ile 8 gb dahili hafizadan sana 3 gb kalacak ve mecburen sd kart takacaksin. Cihaz cok guclu ve donanimli bu senin isteklerine karisilii verecek ama depolaması sıkıntılı. Bunuda sd kart ile asacaksin.

Devaminda ise g7 var. Bu cihazda donanim anlaminda gayet guclu, kamerada da oyle. Ama her guzelin vardir bir eksik yani bunun da eksik yani eksik degilde dezavantaji sar degeri.

800 tl ye samsung e5 de dusunebilirsin.

Evkur ve operatorden almamani tavsiye ederim. Cihazlarin cikis fiyatlarindan ve taksit tutarina gore daha ustune cikiyorlar.

Teknosa,bimeksteki kredi imkanlarini degerlendirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

M4 aqua demek istiyorum. Ama bir sart ile 8 gb dahili hafizadan sana 3 gb kalacak ve mecburen sd kart takacaksin. Cihaz cok guclu ve donanimli bu senin isteklerine karisilii verecek ama depolaması sıkıntılı. Bunuda sd kart ile asacaksin.

Devaminda ise g7 var. Bu cihazda donanim anlaminda gayet guclu, kamerada da oyle. Ama her guzelin vardir bir eksik yani bunun da eksik yani eksik degilde dezavantaji sar degeri.

Evkur ve operatorden almamani tavsiye ederim. Cihazlarin cikis fiyatlarindan ve taksit tutarina gore daha ustune cikiyorlar.

m4 aquayı gördüm ancak cihaz hakkında aklımda soru işaretleri var. 100 lira fazlasına lenovo vibe x2 var(vatanda). Lenovonun 1080p ekranı var ve işlemcisi sanırım daha üst düzey. m4 aqua denildigi kadar iyi mi bilemiyorum.

Ben de vatan tarzı yerlerden almayı düiünüyorum. Yorum için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: canberkonem

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

M4 aqua demek istiyorum. Ama bir sart ile 8 gb dahili hafizadan sana 3 gb kalacak ve mecburen sd kart takacaksin. Cihaz cok guclu ve donanimli bu senin isteklerine karisilii verecek ama depolaması sıkıntılı. Bunuda sd kart ile asacaksin.

m4 aquayı gördüm ancak cihaz hakkında aklımda soru işaretleri var. 100 lira fazlasına lenovo vibe x2 var(vatanda). Lenovonun 1080p ekranı var ve işlemcisi sanırım daha üst düzey. m4 aqua denildigi kadar iyi mi bilemiyorum.

Ben de vatan tarzı yerlerden almayı düiünüyorum. Yorum için teşekkürler.

Vibe x2 32 gb dahili hafizasi ve ekrani ile one geciyor.
    *Sd kart takilamiyor ve nfc yok.

M4 aqua ise 64 bitlik qualcomm s615 1ghz 4×a53 ve 1.5 ghz 4×a53 cekirdege sahip.

Bu arada vibe x2 32 bit yani daha eski bir donanim barindiriyor ve yonga seti firmasi MediaTek.

*M4 aqua nin eksik yonu 8 gb dahili hafizasidir.
    *Ve 100 mAh daha fazla bataryaya sahip olmask.

• Anladım yardımın için teşekkürler. M4 aquayı düşüneceğim.
  • M4aqua oneririm hem saglamlik hemde performans ve batarya olarakta uzmez,uygulamalar karta atildigi icin sikinti olmaz zaten video ve resim mp3ler komple karta atabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.