Şimdi Ara

cep telefonu aksesuar kılıf kapak işi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu işi yapan arkadaşlar bilirler. ağırlıklı olarak işlek caddeler ama artık her sokak her mahallede bu işi yapanlar var. genel aksesuar olarak algılanmasın. dikkat ederseniz kapak kılıf üzerine dükkanlar artık her caddede mahallede sokakta var. genelde de aynı tarz üzerine açmışlar. renkli renkli kapak kılıflar falan. günümüzde artık herkesin elinde bir akıllı telefon var. pahalı cihazlar. e insan doğal olarak lüks akıllı telefonlarını korumak için kapak kılıf alıyorlar. gözlemlediğim kadarıyla bu işin karı yüksek. kapakları 2-3 liraya alıyosun 20-30 liraya satıyorsun. peki bu işin tuyolari nelerdir.toptan olarak nereden alınır bu ürünler.toplam masraf ne olabilir böyle bir aksesuar dükkanı açmak için. bu işi yapan arkadaşların tavsiyelerine bilgilerine birikimlerine ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim konuyla ilgilenip yorup yapan arkadaslara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün bi tanesine gittim bomboş dükkandı 20 tl dedi bi kılıfa 15 olmaz mı dedim, olmaz dedi çıktım, sonra aynı yerin önünden 2-3 kere daha geçtim içerisi sinek avlıyor
  • mekan yer konsept çok önemli böyle işlerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.