Bildirim
cep telefonlarına uygulanan vergiler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vestel vergisinin düzeyi ne kadar olacak belli değil henüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moliere.
o vergi hariç neler oluyor peki -
quote:
Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek
quote:
o vergi hariç neler oluyor peki
Vergiler hakkında net bir bilgim yok fakat 1000 liranın altında girmesini umuyorum zenfone2 nin.
quote:
quote:
quote:
Vergiler hakkında net bir bilgim yok fakat 1000 liranın altında girmesini umuyorum zenfone2 nin.
hocam 4 gb ramı modelin geleceği kesinleşse ekleyeceğim ama 2 gelirse boşuna beklemiş oluruz -
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam 4 gb ramı modelin geleceği kesinleşse ekleyeceğim ama 2 gelirse boşuna beklemiş oluruz
Bence biraz daha bekleyin zamanla yeni bilgiler duymaya başlarız elbet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
mecburen hocam huawei g7 düşünüyordum bu çıkınca aklım karıştı o 330 dolardan astılıyor ebayda bu 249 dalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diş Fırçası -- 6 Ocak 2015; 23:45:34 > -
quote:
mecburen hocam huawei g7 düşünüyordum bu çıkınca aklım karıştı o 330 dolardan astılıyor ebayda bu 249 dalar
G7 almayı düşünüp zenfone2 yi görünce aklı karışan çok kişi var forumda. Beklemeye değer bence. G7 yerine zenfone2 yi tercih ederim ben olsam. Ama ne yalan söyleyeyim g7 nin tasarımı çok daha hoşuma gidiyor :)
beklemek sıkıntı değil de 4 gb li gelmezse bir de vestelin vergisini yiyeceğiz ondan çekiniyorum kamerayı nadir kullanırım tasarım falan benim için önemli değil ben aldığım performansa bakarım bir de çıkış fiyatlarına baktığımız zaman daha uygun gelecek gibi 330 dolarlık 1000 liradan geliyorsa bu daha düşük gelir mantığı var fakat 1100 liraya kadar alınabilir telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diş Fırçası -- 6 Ocak 2015; 23:52:31 > -
quote:
beklemek sıkıntı değil de 4 gb li gelmezse bir de vestelin vergisini yiyeceğiz ondan çekiniyorum kamerayı nadir kullanırım tasarım falan benim için önemli değil ben aldığım performansa bakarım bir de çıkış fiyatlarına baktığımız zaman daha uygun gelecek gibi 330 dolarlık 1000 liradan geliyorsa bu daha düşük gelir mantığı var fakat 1100 liraya kadar alınabilir telefon
zenfone2 vestel vergisiyle beraber 1000 liranın altında gelir diye düşünüyorum. Ama tabi 4gb versiyonu gelmezse g7 nin fiyatı artacak vestel vergisiyle. Artık kaç olur bilinmez...
Umalım ki gelsin 4gb, ki bence gelir. Asus gerçekten iyi işler çıkarmaya başladı, ülkemizde de yaygınlaşıyor. 4gb gelir büyük ihtimalle.
aynen öyle bir de bit intel işlemci gb ram falan bunu kurcalayan olur windows falan kurmayı deneyen olur olmadı sanal makine ile windows ya da ubuntu falan kurarız ki bence olur çekirdek gb ramlı tabletime windows xp kurmuştum sanal makineyle baya kasmıştı ubuntuda daha iyi performans almıştım -
Zenfone 2 1200 civarı girecektir. Vergiler aşırı olursa biraz daha üstü olabilir. Siz 1200 hazırlayın yine de :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 7 Ocak 2015; 12:55:51 > -
o kadar olursa artık isyan bayrakları çekeriz artık 250 dolarlık cıhazı 1400 liradan satarlarsa yurt dışı tek çözüm satıcıya mail atıp gift yazdırıp etikete de 99 dolarlık fiyatı çekti mi biter bu iş bir de imei atarız 3310 dan asıl kazığı onlar yer -
Öyle her zaman en kötüsüne hazırlanalım biz. Yani 1000-1200 arası değişir durumlara göre. Bir Meizu MX4 1.100 tl ye giriyorsa o da o fiyat civarı girer. -
aynen öyle hocam ben tl ye kadar giderinin olduğunu düşünüyorum fazlası verilmez bugünün kuruyla 4 gb ramlı olan 580.095051 tl ye denk geliyor yaniş telefonun fiyatı kadar vergi veriyoruz ya yurt dışından az önce yazdığım yolla getirteceğiz ya da akrabaların ellerinden öpeceğiz -
Bu damping yerli telefonlar uygulanmicak sanirim
%12 diye duymuştum
quote:
Orijinalden alıntı: aliosman2323
Hocam adam akıllı telefon olsa da yerli alsak alınabilecek düzeyde olan sadece t50 var onu da yerli cihaz sayarlarsa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Hocam adam akıllı telefon olsa da yerli alsak alınabilecek düzeyde olan sadece t50 var onu da yerli cihaz sayarlarsa
general mobile serileri iyiydi eşim kullanıyo sadece şarj yeri problemi yarattı başka sorun yok -
quote:
quote:
quote:
general mobile serileri iyiydi eşim kullanıyo sadece şarj yeri problemi yarattı başka sorun yok
Hocam ben onu telefondan saymıyorum babam sadece fw2 oynar o bile kasıyor diyor 2 sefer garantiye gitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- telefon ön kameraya geçmiyor
- wifi kayıtlı diyor bağlanmıyor
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- s24 ekran boyutu
- samsung auto
- poco x7 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- play store sunucu hatası
- wifi araması nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X