Bildirim
cep telden bsayarı yöneten program arıomm

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet var. Benim şu an kullandığım bir program var. f m a . sourceforge.net adresinde. float isimli bir program. sonyericsson K700 ve T630 telefonumla kullanıyorum. çok güzel bir program. seri veya bluetooth üzerinden bağlanıyor.
Bilgisayarı cep tel dan kontrol edebilirsin. ses, m.player,winamp, fare...ve daha bir sürü programı kontrol edebilirsin. Hatta dosyaları tel da görebilirsin.sms leri bilgisayara kaydet. bilgisayardan cebi de kontrol edebilirsin.
K700 ile birkaç program zaten kontrol edilebiliyordu ama bu süper bi şey.
yanlız diger telefonlarda çalışıyormu bilemiyorum. Lg telefon var onda deneyeceğim.
Bağlantı ayarları,portları bulma biraz uğraştırıyor. Yardımcı olurum.. -
evet puppetmaster adında bi program var bu program hem java destekli telefonlar için hemde symbian destekli telefonlar için çalışıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X