Şimdi Ara

Cep ile Çektiğim MP4 Videoyu Oynatamıyorum, Bu Sorunu Nasıl Giderebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cep telefonuyla (SE Xperia Arc) önemli bir video çektim, tam video kaydını durdurduğumda, telefon aniden kapandı, videonun formatı mp4 ve 132mb lık boyutu var ve video kayıt klasöründe mevcut olarak görünüyor, diğer çektiğim videoları oynatırken bu videoda sıkıntı yaşadım...

birkaç converter denedim bazıları videoyu görmedi, görenlerde, çeviremeyeceği yönünde hata veriyor, nasıl sonuç alabilirim desteğinize ihtiyacım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyomex -- 15 Mayıs 2013; 0:32:08 >

İmza mı? Ne imzası :)
  • Uzun uğraşlar sonunda Remo Repair MOV isimli program sayesinde videoyu onarmayı başardım, ancak programın lite versiyonu onarıma müsade etmiyor, program onarımın onayı için register istiyor, onun haricinde aklınıza gelen hertürlü convert programı, repair programı varsa işe yaramadı, eğer bir mov(mp4) tipi bir arızalı bir videonuz varsa onarımını an itibariyle ücretsiz yapamıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyomex -- 18 Mayıs 2013; 10:52:36 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 18 Mayıs 2013; 15:20:33 >

Orijinalden alıntı: Tmp341

Dosya kaydı tamamlanmadan telefon kapandığı için bozulmuştur.Yeni gördüğümden cevabı şimdi verebildim.

aynen öyle oldu, biliyomusun başka bir program bu işi yapabiliyor mu?

http://www.videohelp.com/tools/sections/video-repair-fix

Buradan İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GezginlerDownload -- 19 Mayıs 2013; 3:39:20 >

Orijinalden alıntı: Tmp341

@odyomex O türde bir program bilgim yok.Google'da arattığımda şu sayfayı buldum.İnceleyip deneyebilirsiniz.

http://www.videohelp.com/tools/sections/video-repair-fix

bu siteyi hiç görmedim bayağı faydalı görünüyor, burayı akşam biraz kurcalarım, sağolasın...
    quote:

Kardeşim bunun için bu program en iyisidir.Program ile yarım kalmış videoları rahatlıkla oynatabilirsin.

Buradan İndir

ilginiz için teşekkürler...

• aynı problem benim başıma geldi. video çekerken telefon kapandı ve sonlandırmayı düzgün yapamadığı için de oynatamıyorum. sizin söylediğiniz yöntemi deneyeceğim, umarım düzelir.

Orijinalden alıntı: olek1988

aynı problem benim başıma geldi. video çekerken telefon kapandı ve sonlandırmayı düzgün yapamadığı için de oynatamıyorum. sizin söylediğiniz yöntemi deneyeceğim, umarım düzelir.

o videoyu bir türlü düzeltemedim, benim için önemli bir videoydu ama bir türlü sağlıklı oynatamadım, en son denediğim videoda onarımını yapmıştı ama videoyu kırpmış yani senin anlican bir cacık çıkmadı bende sildim videoyu, bana tecrübe oldu bu olay o videoyu çektiğim sıralarda batarya yerinden oynamış, bataryanın connectorları tam temas etmediği için kapanmış, yani arada bir böyle kapanmalar olduğunda bataryanın yerine tam oturup oturmadığını kontrol etmek gerekiyor...

Orijinalden alıntı: odyomex

quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

aynı problem benim başıma geldi. video çekerken telefon kapandı ve sonlandırmayı düzgün yapamadığı için de oynatamıyorum. sizin söylediğiniz yöntemi deneyeceğim, umarım düzelir.

o videoyu bir türlü düzeltemedim, benim için önemli bir videoydu ama bir türlü sağlıklı oynatamadım, en son denediğim videoda onarımını yapmıştı ama videoyu kırpmış yani senin anlican bir cacık çıkmadı bende sildim videoyu, bana tecrübe oldu bu olay o videoyu çektiğim sıralarda batarya yerinden oynamış, bataryanın connectorları tam temas etmediği için kapanmış, yani arada bir böyle kapanmalar olduğunda bataryanın yerine tam oturup oturmadığını kontrol etmek gerekiyor...

ben henüz video yu bile oynatamadım, remo repair in hangi sürümünü kullandınız acaba ? ben de onu indirip en azından göreyim
    diğer türlü yapabilirsem iyi olur. 5dk lık bi videoydu.

• remo repair mov'ın son sürümünü kullanmıştım, ancak o program ücretli, çeviriyor çevirmeyi onaylamak için programın ürün anahtarını istiyor, sizin için video çok önemli olmadığı sürece satın almayın programı, çevirip çevirmediğini en azından netten indirip deneyebilirsin...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.