Cep Avantaj tarifesinde 500 dakika 29 TL + 1 TL verirsek 500 dakika daha veriyor 1000 dakika oluyor. Avea'dan hattımı bu tarifeye geçireceğim ancak dakika sorgulama konusunda bir sıkıntı var gibi duruyor.
Gerek ücretli olarak satın alınan 500 dakika da gerekse hediye olarak verilen 500 dakika da dakika sorgulama özelliği göremedim.
Bu tarife de ücretli olarak verilen 500 dakikayı ve hediye olarak verilen 500 dakikayı nasıl sorgulayabiliyoruz?
Not : Bayi sorgulanamıyor bitmeye yakın SMS geliyor dedi ancak ben foruma da sorayım.
Teşekkürler.
VF DAK. SORGULAMA artık çalışmıyor. %80 mesajlarıda artık gelirmi bilmem. Avea 1000 DAK. 12 Ay taahhütle 30 TL. Karar senin.
Vodafone, Avea'ya göre ciddi oranda daha iyi çekiyor. Bu nedenle geçiş düşünüyorum, yoksa memnunum Avea'dan. Ancak son zamanlarda istemediğim halde üzerime kayıtlı olan 9 hat için sürekli rehbere ekleme servisi ile arayanı bil servisini kendiliğinden açıyorlar. Ben web den kapatıyorum onlar 1 ay sonra açıyorlar, bu biraz canımı sıkmaya başladı.
Vodafone'da dakika sorgulama olsa geçeceğim ancak dakika sorgulama yoksa gerçekten büyük risk.
quote:
Orijinalden alıntı: DHTR
Vodafone, Avea'ya göre ciddi oranda daha iyi çekiyor. Bu nedenle geçiş düşünüyorum, yoksa memnunum Avea'dan. Ancak son zamanlarda istemediğim halde üzerime kayıtlı olan 9 hat için sürekli rehbere ekleme servisi ile arayanı bil servisini kendiliğinden açıyorlar. Ben web den kapatıyorum onlar 1 ay sonra açıyorlar, bu biraz canımı sıkmaya başladı.
Vodafone'da dakika sorgulama olsa geçeceğim ancak dakika sorgulama yoksa gerçekten büyük risk.
ama kesinlikle uyarı.mesajları geliyor;)
Vodafone normal dakkaları sorguluyorum, hediye dakkalardada %80 kullandınız daha sonrada %100 kullandınız diye mesajlar geldi. problem yok.
quote:
Orijinalden alıntı: kamaka
Vodafone normal dakkaları sorguluyorum, hediye dakkalardada %80 kullandınız daha sonrada %100 kullandınız diye mesajlar geldi. problem yok.
Nasıl sorguluyorsunuz? Yöntemi söyler misiniz? Müşteri hizmetleri de sorgulama yok mesaj geliyor diyor da.
quote:
Orijinalden alıntı: DHTR
quote:
Orijinalden alıntı: kamaka
Nasıl sorguluyorsunuz? Yöntemi söyler misiniz? Müşteri hizmetleri de sorgulama yok mesaj geliyor diyor da.
Benin babam 55 lik cep avantajı kullanıyor daha bir kere uyarı mesajlarında sorun yaşamadık. Yaşayan varsa bu konuda problem yaşayan ve vodafonun düzeltmediğini belirten varsa buraya ekran görüntülerinide koyup 3 hattımı vodafondan sizin seçtiğiniz bi operatöre taşıyacağım
*456#1116#
Bu sorgulama kodu Genç Avantaj için değil mi?
500 + 500 olan Cep Avantaj paketinde işe yaramıyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme