Şimdi Ara

Cep aile + cep midi + msj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kız arkadaşımla ucuza konuşabilmek için şöyle bir yöntem düşündüm.

Cep aile paketi; 20 liralık fatura zorunlu olduğu için de 15lik cep midi 150 her yöne ve 5 liraya 500 sms her yöne. Toplamda 21 liraya mal oluyor. Bana aveanın taraftar hatları kadar mantıklı gibi geldi.

Öncelikle bu şekilde tarife ve kampanyalardan yararlanabilir miyim?

Bir de cep aile arasındaki görüşmeler cep midi 150dkden düşmüyor öyle değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: portative

Merhaba arkadaşlar. Kız arkadaşımla ucuza konuşabilmek için şöyle bir yöntem düşündüm.

Cep aile paketi; 20 liralık fatura zorunlu olduğu için de 15lik cep midi 150 her yöne ve 5 liraya 500 sms her yöne. Toplamda 21 liraya mal oluyor. Bana aveanın taraftar hatları kadar mantıklı gibi geldi.

Öncelikle bu şekilde tarife ve kampanyalardan yararlanabilir miyim?

Bir de cep aile arasındaki görüşmeler cep midi 150dkden düşmüyor öyle değil mi?

15 lik tarife midi değil mini.mini tarifeside cep aile paketinde geçerli değil.midi tarifesi geçerli o da 35 tl heryöne 400 dk.Size yinede cep aile reisi tarifesi daha uygun gelecektir herhalde.
  • cep aile paketinde cep avantaj mini 15 lira 150 dakika dahil değil.

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-aile.php

cep avantaj midi 35 tl 400 dakika.
  • Anladım. Amma da uyanıklarmış. 20 lira fatura zorunluluğu var; ama 35den aşağı kurtaramıyoruz.
  • quote:

Anladım. Amma da uyanıklarmış. 20 lira fatura zorunluluğu var; ama 35den aşağı kurtaramıyoruz.

Bahsettiğiniz şey cep aile reisi tarifesinde geçerli zaten.Evet onlarda miniyi kasti olarak dahil etmemişler en ucuz yoluyla kullanayım diyen mecburen cep aile reisi tarifesi kullanıyor grup lideri için.
  • kurumsal hat alma imkanınız varsa kız arkadaş ile görüşmede uygun bir yöntem:

vodafone kurumsal hat almak ve 2. hat olarak kullanmak

ayda 13 TL'ye şirketiçi sınırsız görüşme ve mesajlaşma
    (iş ortağım mini paket)

2 hat için => 13 x 2 = 26 TL toplam aylık

diğer yönlere çağrı kısıtlanabilir.
    abone sadece şirketiçi arama yapabilir, kısıtlama nedeniyle.
  • Dostum teşekkürler ama her yöne de konuşuyoruz. Vodanın tarifeleri bize uygun değil gibi. Tarftar hatları en uygunu. 20 liraya 1903 dk şebeke içi 100 + 100 200 dk de her yöne.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iş ortağım midi paket 30 TL

şirketiçi sınırsız + 500 dk. sabit hatlar + 250 dakika her yöne

sanırım taraftar hattı yine daha uygun oluyor.
    rica ederim, sadece bir alternatif sunmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow -- 4 Haziran 2010; 16:53:24 >
  • dostum iş ortağımda iyiymiş ama bundan nasıl yararlanacağız ki?
  • serbest çalışan bir tanıdığın var mı?
    bakkal manav bile olabilir şirket olmasına gerek yok.
    o kişi vergi levhası, imza sirküleri gibi evraklarla vodafone'a başvuracak.
    yeni hatlar alacak.
    ya da numaranın değişmesi istenmiyorsa bireyselden kurumsal'a devir yapılacak.
    ancak devirden sonra 3 ay süresince numara taşınamaz.
    hatlar turkcell ya da avea ise 3 ay beklenecek, ondan sonra taşınacak.
    vodafone ise beklemeden vodafone bireysel'den kurumsal'a devredecek.
    umarım karışık olmamıştır.
    avea ve turkcell'in de kurumsal tarifeleri var.
  • Cep Aile reisini seç..

100 dk..20 tl.
  • Sağolun arkadaşlar cevaplarınız için. Şimdilik taraftar hatlarına devam edeyim.
  • Aslında her yöne konuşuyorsanız ve her ay 20 tlk yi kesin bitiriyorsanız ikinizinde cep aile olması gayet mantıklı iş..

Bir kere herşeyden önce "Paranızı ta 50 gün sonra ödüyorsunuz" ..Kafadan 2 ay şanslısınız..

Sonra sınırsız görüşebiliyosunuz bedava...

Sonra diğer operatörler ile 6n bazlı görüşebiliyorsunuz..100 dk ya kadar..

Ayrıca sms paketi çeşidi daha çok..Webtende 10 sms günde bedava :)
  • quote:

Bir kere herşeyden önce "Paranızı ta 50 gün sonra ödüyorsunuz" ..Kafadan 2 ay şanslısınız..
    bunu anlamadım volkan.

Bir de cep midi her yöne 400 yaparsak faturalarımız 35 lira gelir öle değil mi? ayrıca aile içi görüşmelerimiz her yöne 400'den düşmesin de.

Bir de eğer bu tarifeyi seçersek elimizde 3 adet faturalı vodafone olacak. Kontorlu hat zorunluluğu yoktur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 4 Haziran 2010; 17:47:30 >
  • quote:

quote:

bunu anlamadım volkan.

Bir de cep midi her yöne 400 yaparsak faturalarımız 35 lira gelir öle değil mi? ayrıca aile içi görüşmelerimiz her yöne 400'den düşmesin de.

Bir de eğer bu tarifeyi seçersek elimizde 3 adet faturalı vodafone olacak. Kontorlu hat zorunluluğu yoktur umarım.

Onu şu mantıkla söyledim.

Haziran 22 de kayıtlı oldun, hesap kesiminde Temmuz 21 diyelim..

Ödemen taa ağustosun 15 nde :D

Sonrakide Eylülün 15 nde..

Sürekli paranı çok sonra ödemeiş oluyoruz..

Kontörde herşey peşin..Sevmiyorum ben..

Ayrıca Cep Aile paketinin dakikaları ücretsiz dakikaya girer. Paketten düşme şansı yok..

• Bir de eğer bu tarifeyi seçersek elimizde 3 adet faturalı vodafone olacak. Kontorlu hat zorunluluğu ya da soyadı zorunluluğu yoktur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 4 Haziran 2010; 17:57:58 >
  • quote:

Bir de eğer bu tarifeyi seçersek elimizde 3 adet faturalı vodafone olacak. Kontorlu hat zorunluluğu ya da soyadı zorunluluğu yoktur umarım.

Kontörlü hat zorunluluğu yok kullandım çünkü :)

Soyadı zorunluluğu yok kullandım çünkü :)
  • Tüm yanıtlarınız için sana ve diğer arkadaşalra teşekkürler volkan. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.