Şimdi Ara

cennetin krallığı filmindeki müthiş müzik, lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cennetin krallığı isimli filmin en başinda bir mezar kazma sahnesi var ya o sahneden hemen önce çalmaya başlayan bir müzik var l. Onu shazm dahil bir sürü programa dinlettim. Filmin müziklerini taradım ama bir türlü bulamadım. Müzik cok hoş bir müzik. Yardımcı olabilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malum sitelere bunu yazarsan "kingdom of heaven soundtrack" filmde kullanılan tüm müzikleri bulabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: martin_eden

malum sitelere bunu yazarsan "kingdom of heaven soundtrack" filmde kullanılan tüm müzikleri bulabilirsin...

Yazıdım ve hepsine baktım ama hiç biri değil. Yok bu hiç bir yerde

• filmde çalan tüm müzikler genelde soundtrack albümlerinde olur.Malum sitelerde filmin soundtrack albümü mevcut.Albümün içerisinde istediğin müzik yok diyorsan büyük ihtimalle aradığın müziği yanlış hatırlıyorsun...
  • quote:

filmde çalan tüm müzikler genelde soundtrack albümlerinde olur.Malum sitelerde filmin soundtrack albümü mevcut.Albümün içerisinde istediğin müzik yok diyorsan büyük ihtimalle aradığın müziği yanlış hatırlıyorsun...

Her gün açıp dinlediğim müzik bu. Ve filmin albümüne defalarca bir çok yerde baktım yok. Dilerseniz kontrol edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oskan001

quote:

filmde çalan tüm müzikler genelde soundtrack albümlerinde olur.Malum sitelerde filmin soundtrack albümü mevcut.Albümün içerisinde istediğin müzik yok diyorsan büyük ihtimalle aradığın müziği yanlış hatırlıyorsun...

Her gün açıp dinlediğim müzik bu. Ve filmin albümüne defalarca bir çok yerde baktım yok. Dilerseniz kontrol edebilirsiniz.

• Yuh yuh. Ben iki yıldır arıyorum nasıl buldun hocam sen bunu ya. Helal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oskan001

quote:

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.