Şimdi Ara

Cennetbahcemiz.com Dini Soru Sor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde insanların İslam dinine yönelik akıllarında çok sayıda soru var ancak bu soruları sorabilecekleri platformları bulmak her zaman mümkün olmuyor. Bazı soruları bir insana yöneltmek utanmanıza vesile olurken bazen de karşınızdaki insandan haya edebiliyorsunuz. Ayrıca sorduğunuz sorunun cevabının kaynakları ile ve sağlam deliller ile cevaplandırılabilmesi, ehli sünnet anlayışına uygun olması da aklınızda takılan konular arasında yer alıyor.
    Bu ihtiyaca cevap verebilmek ve aklında dini sorularsorabileceğiniz bir platform oluşturduk. Yaklaşık 2 yıla yakın bir süredir hizmet veren Cennetbahcemiz.com/sorucevap sitemizde şimdiye kadar 2500 soruya ehli sünnet inancına uygun bir şekilde cevap verdik. Bundan sonra da hizmetlerimize aynı şekilde devam etmeye büyük gayret göstereceğiz.
    Dini Siteler Ne Kadar Ehli Sünnet
    İslamiyet gelişen çağda her geçen gün yeni bir akımın ortaya çıkmasına neden oluyor. Efendimiz'in (SAV) yolundan gitmeyi kendine şiar edinmiş insanlar zaman içerisinde medyanın ve farklı insanların bombardımanına tabi kalarak hadislere olan ilgisini yitiriyor. Oysa biz bu dini Hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vessellemin uygulamaları ile öğrendik. O bize neyi nasıl ve ne şekilde yapmamız gerektiğini anlattı. Ehli sünnet yoluna tabi olduğunuz müddetçe de doğruya en yakın yolda olacağınızdan emin olabilirsiniz.
    Dini soru sormak için başvuracağınız kaynakların ehli sünnet itikadında olması da sizin doğru yolda olmanızı sağlayacak en önemli maddelerden bir tanesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senasevde -- 30 Ağustos 2018; 14:59:41 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.